x
Vse kategorije
Ferti Lily skodelica  za zanositev, 1 skodelica
Ferti Lily skodelica za zanositev, 1 skodelica
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Ferti Lily skodelica za zanositev, 1 skodelica

Proizvajalec: Rosesta Medical
Ferti Lily skodelica zanositev nudi majhno pomoč, da hitreje pridete do čudeža.
Cena: 29,94 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Medicinski pripomoček
Težava neplodnost
Kdo uporablja? ženske
Mesto uporabe vagina

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Ferti Lily skodelica zanositev nudi majhno pomoč, da hitreje pridete do čudeža.

Prednosti in lastnosti skodelice

  • preprosta uporaba
  • priročno majhna
  • varna
  • iz medicinskega silikona
  • brez hormonov

Pomaga zanositi doma
S posodico za zanositev FERTY LILY spočetje otroka ostaja intimen trenutek, ki ga uživate v udobju svojega doma. Z uporao te skodelice obstaja 1,5-krat večja verjetnost zanositve in zdravniki ter bolnišnice niso nujno potrebni.

Dostavi več semenčic v maternični vrat
Cervikalna skodelice pomaga zadržati in vstopiti v zaščitno okolje cervikalne sluzi do 300 % več semenčic, kar poveča vašo možnost zanositve za + 48%.

Udobno in enostavno za uporabo
Ferti Lily skodelica ne bo motila vaših najbolj intimnih trenutkov. Je super mehka, priložena je priročnim navodilom in jo lahko vstavite sami. 86% žensk pravi, da je enostavna za uporabo, 90 % pa se zdi udobna.

100% medicinski silikon
Izdelano v Švici iz 100 % medicinskega silikona. Ferti Lily skodelica za zanositev je prilagodljiv, trpežen in biokompatibilen izdelek, zato je varna za notranjo uporabo.

Naravno, varno in brez hormonov
Ferti Lily vam pomaga naravno zanositi. Za pare, ki se trudijo zanositi 12 mesecev ali več, lahko verjetnost zanositve poveča za 180 %, zaradi česar je verodostojna alternativa hormonskemu zdravljenju in drugim invazivnim postopkom.

Ponovno uporabna za do šest ciklov
Za razliko od drugih pripomočkov za zanositev, ki so primerni za enkratno uporabo lahko Ferti Lily uporabljate za do 6 ciklov.

Ferti Lily - prednosti
sperma porabi manj časa za potovanje, manj je izpostavljena nizki pH v nožnici. 

Ferti Lily lahko ostane vstavljen do 1 ure,
s čimer se poveča čas, ko mora vsaka posamezna spermična celica zaplavati v maternico

Ferti Lily ohranja spermo na mestu,
tako da lahko vstanete, greste na stranišče, se tuširate ali počnete karkoli želite. Uriniranje po seksu lahko pomaga pri preprečevanju okužb sečil (UTI).

Delovanje Ferti Lily skodelice za zanositev

Proces zanositve je lepa izkušnja, ki pa je za vedno več parov tudi zelo stresna. Veliko se jih namreč srečuje z različnimi težavami, ki ovirajo zanositev. Predstavljamo vam inovativno majhno pomoč, da boste lažje in brez zapletenih postopkov prispevali k samem procesu oploditve.

Ferti Lily je skodelica izdelana iz medicinskega silikona, ki je zasnovana tako, da pomaga večjemu številu semenčic, da pridejo do materničnega vratu. Posledično se poveča količina sperme, ki lahko vstopi v maternično sluz, kar pozitivno vpliva na vaše možnosti za zanositev.

Prilagodljiv silikon je oblikovan tako, da lahko skodelico takoj po spolnem odnosu brez večjih naporov vstavite v nožnico. Sam proces vstavljanja kot tudi uporabe in nato odstranitve, je povsem udoben in varen. Ker je pripomoček namenjen uporabi po spolnem odnosu, to ne bo oviralo vajine spontanosti in romantičnih trenutkov v dvoje.

Tudi po končanem spolnem odnosu se boste lahko brez težav gibali oziroma nadaljevali s svojim dnevom. Lahko greste pod prho ali na sprehod, ali pa še nekaj časa ostanete v postelji. Izbira je vaša, saj Ferti Lily pomaga spermi, da ima na voljo več časa, da zaplava proti materničnem vratu.

Uporaba skodelice

Skodelica je namenjena uporabi po spolnem odnosu. Po končanem odnosu si skodelico vstavite v nožnico tako, da bo obrnjena navzven. Po vstavljanju rahlo povlecite za trak, ki ostane zunaj. Skodelico pustite v nožnici vsaj 20 minut.

Ferti Lily ni kontracepcijsko sredstvo in vas ne bo zaščitila pred spolno prenosljivimi okužbami.

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka Medicinski pripomoček
Težava neplodnost
Kdo uporablja? ženske
Mesto uporabe vagina

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.