Fidi koencim, 20 kapsul

Pomaga pri kronični utrujenosti in spodbuja imunski sistem. Pomaga pri kronični utrujenosti in spodbuja imunski sistem.
2022-04-18 26,61 €
596876 235

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Fidi koencim 10 kapsul - karakteristike

    * 100% naraven koencimom Q10 z antioksidanti
    * pomaga pri kronični utrujenosti
    * spodbuja imunski sistem
    * zavira razvoj ateroskleroze in njenih lezij
    * krepi telesno zmogljivost ter zmogljivost organizma nasploh

 Ena kapsula vsebujeRDA [%]UL
koencim Q10 30 mg nd nd
vitamin C 40 mg 66,7 2000 mg
naravni vitamin E 24 mg (35,7 IE) 240 1000 mg
selen 15 µg 30 400 µg


 

 

Priporočen dnevni odmerek Fidi koencim 10 kapsul

povprečna dnevna količina esencialnih hranil, ki zadošča za prehranske potrebe skoraj vseh (97-98 %) zdravih ljudi.

Največji dovoljeni dnevni odmerek Fidi koencim 10 kapsul

največja dnevna količina zaužitega hranila, ki najverjetneje še ne predstavlja tveganja za pojav stranskih učinkov pri veliki večini ljudi v določeni populaciji. Bolj ko dnevni vnos presega UL, večje je tveganje neželenih sopojavov.

Uporaba in odmerjanje Fidi koencim 10 kapsul

za ohranjanje zdravja, krepitev duševnih in telesnih moči ter pri stanjih sploane mišične oslabelosti svetujemo uživanje ene kapsule na dan vsaj mesec dni. Za podpiranje delovanja srca in ožilja pri oslabeli srčni mišici ali začetnih stanjih ateroskleroze priporočamo dolgotrajno uživanje 2 do 3 kapsul na dan v porazdeljenih odmerkih. Kapsule pogoltnite z nekaj tekočine, najbolje ob jedi.
 
Pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Nikamor ne grem brez tega
Bernarda (stara je šest let) noče iz trgovine brez plišastih živali, ki jih je našla. Možgane ji preplavljajo kemične snovi, ki povečujejo njeno hrepenenje po igračah.

Bernarda uprizori pravcato sceno in mama mora miriti izbruh stiske. V takšnem položaju je najbolje spodbuditi Bernardine zgornje možgane k razmišljanju o različnih možnostih.

Na sliki se Bernarda in mama pogovarjata o žepnini in izbiri. Preboj iz na videz brezupnega položaja je možen, ko se "hočem" spremeni v"bom razmislila o tem", ?Kadar otrok 'preizkuša' vaše potrpljenje, se na to lahko zelo ustvarjalno odzovete s humorjem in zabavno igro. Na primer, če je otroku dolgčas in na vse grlo vrešči, mu predlagajte igro s hrupom.

"Hej, Tim, v glavo mi je šinila odlična ideja! Prirediva tekmovanje v POVZROČANJU HRUPA! Pojdiva na podstrešje. Vsak bo izbral eno zelo glasno žival, potem bova pa videla, čigava najglasneje rjove.

Igro lahko razvijete v zgodbo, recimo o zmaju ali levu, in z otrokom imate lahko veliko prijetnih trenutkov v dvoje in se igrate z njim, namesto da ga oštevate. Takšno intenzivno skupno preživljanje časa zelo blagodejno vpliva na razvoj otrokovih možganov, kajti nezreli sistemi v možganih se čustveno uravnovešajo, kadar so v tesnem stiku z zrelimi sistemi v možganih odrasle osebe.


Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fidimed Fidimed
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov