Filorga Age Purify Clean gel za umivanje obraza, 150 mL

Filorga Age Purify Clean gel za umivanje obraza hitro in temeljito očisti obraz in ga pripravi za druge negovalne izdelke. Filorga Age Purify Clean gel za umivanje obraza hitro in temeljito očisti obraz in ga pripravi za druge negovalne izdelke.
32849 32849

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Age Purify Clean gel za umivanje obraza hitro in temeljito očisti obraz in ga pripravi za druge negovalne izdelke.

Prednosti in lastnosti gela za umivanje Filorga Age Purify Clean

  • primerno za vse vrste kože
  • optimalno očisti kožo
  • primerno tudi za kožo z aknami
  • učinki vidni že po tednu redne uporabe

Delovanje Age Purify Clean gela za umivanje obraza

Čiščenje obraza je eden izmed bolj pomembnih korakov v ustrezni negi kože. Če želite, da bodo svoje učinke pokazali tudi drugi negovalni izdelki jih nanesite le na optimalno očiščen obraz.

Predvsem pa je čiščenje pomembno, če se srečujete s hormonskimi aknami, ki so pogost pojav pri ženskah po dopolnjenem štiridesetem letu in se razvijajo predvsem na predelu čeljusti oziroma U coni.

Gel za umivanje Age Purify deluje ciljano na vidne znake staranja in na kožne nepravilnosti. Z aktivnimi sestavinami gel za umivanje učinkovito na nežen način iz kože odstrani vse nečistoče, na koži pa pusti prijeten svež občutek.

Gel za umivanje obraza vsebuje kompleks Hyaluro-Youth CX, ki ga sestavljajo hialuronska kislina, peptidi in glikopeptidi. Vse te sestavine učinkovito vplivajo na vidnost gub in gladijo kožo.

Drugi kompleks v gelu Filorga Age Purify je kompleks Dermo-Rescue CX, ki je sestavljen iz petih kislin. Kisline so zaslužne za mikropiling kože. V tem kompleksu je tudi cink in matirajoči agnes, ki matira kožo ter deluje na akne, ogrce in oža pore.

Gel za umivanje obraza Filorga Age Purify je obogaten z matriksom treh polisaharidov, ki pomaga pri odstranjevanju nečistoč. To stori izredno hitro a kljub temu globinsko in učinkovito.

Uporaba gela za umivanje obraza

Za odlične vidne učinke gel uporabite tako zjutraj kot zvečer za čiščenje kože. Najprej navlažite obraz nato pa z nežnimi gibi vmasirejte na celotno površino obraza. Med čiščenjem se bo gel spremenil v bogato peno. Po čiščenju temeljito izperite. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja