Filorga NCEF-Reverse kreme za okoli oči anti-age krema za področje okoli oči, 15 mL

Filorga Eyes-Absolute ultimativna anti-age krema za področje okoli oči je inovativen kozmetičen izdelek z intenzivno anti-age nego ter prijetnim in natančnim nanašalnikom. Filorga Eyes-Absolute ultimativna anti-age krema za področje okoli oči je inovativen kozmetičen izdelek z intenzivno anti-age nego ter prijetnim in natančnim nanašalnikom.
2316 2316
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga NCEF-Reverse ultimativna anti-age krema za področje okoli oči je inovativen kozmetičen izdelek z intenzivno anti-age nego ter prijetnim in natančnim nanašalnikom.

Filorga NCEF-Reverse predstavlja intenzivno in inovativno oskrba kože predela okrog oči proti staranju. Targetirana Filorgina nega deluje predvsem na gube, na področje gubastih vek in drugih obraznih kontur. Učinkovitost izdelka se izkaže predvsem pri tretiranju temnih kolobarjev in neprijetnih zabuglih podočnjakih. 

Ta anti-age formula zagotavlja trojno delovanje

- Absolutno anti-age delovanje: inovativni kompleks aktivnih snovi (podobnih botoxu) omogoča zmanjšanje gubic s področja obraza, predvsem tistih izraznih oziroma obočesnih. Delovanje gre pripisati tudi rastlinskim izvlečkom, ki izboljšajo prijeten videz vek

- Proti utrujenosti: kompleks koncentriranih aktivnih sestavin v obliki koncentriranih peptidov in metaloproteinov, ki nadalje spodbujajo neprijetno razbarvanje temnih podočnjakov in neprijetno izbhlih obočesnih žepkov. 

- Izboljšava lepote in videza: izvleček bele biserovine, bogate z elementi v sledovih, ki prijetno odbijajo svetlobo in takoj optično modulirajo videz prijetnega sijaj kože.

Kombinacija aktivnih sestavin [restrukturiranje + botox nega] deluje tako, da zmanjša vse gubice okrog oči. Poleg tega dvojni rastlinski izvleček pripomore k liftingu zgornje veke in tako posledično pomaga pri korekciji izgleda oči.

Uporaba Filorga NCEF-Reverse ultimativne nege

Nanesite potreben odmerek žametne kremice in sicer tako, da počasi pritisnete na črpalko nanašalnika. S pomočjo aplikatorja kozmetični izdelek nanašajte zjutraj in zvečer.

Nanašalnik je ergonomsko oblikovan in omogoča enostaven nanos kozmetičnega izdelka tako, da s krožnimi gibi izvajamo masažo na konturah oči, vek in predelu kjer se trepalnice vraščajo v očesno veko. Za optimalno penetracijo učinkovin je smiselna tudi pomoč in uporaba prstov.

Indikacija: nega proti staranju.

Filorga - prva kozmetika, ki jo neposredno navdihuje estetska medicina

Vse Filorgine kreme proti staranju vsebujejo aktivne sestavine, enake tistim, ki se uporabljajo v medicinskih praksah: 

- Hialuronska kislina , navadno prisotna tudi v korektivnih injekcijskih sredstvih 

- NCTF , inovativna formula, enaka tisti, ki je injicirana v mezoterapijskih ambulantah

Rezultat: Filorga tretmaji omogočajo učinkovit boj proti endogeni pomanjkljivosti hialuronske kisline zaradi staranja kože (- 6% vsakih 10 let).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Navadna regačica, medvedova taca Aegopodium podagraria
Ime medvedova taca je rastlina dobila zaradi spodnjih listov, ki so po obliki nekoliko podobni odtisu šape. Že v srednjem veku so z njo zdravili podagro (protin na nožnih palcih), danes pajo uporabljajo v različnih homeopatskih pripravkih (poparek, obkladki, dodatki za kopeli) za lajšanje revmatskih težav. Iz mladih, še pred cvetenjem nabranih stebel, listov in listnih pecljev lahko pripravimo okusne zelenjavne jedi. Starejše rastline rahlo dišijo po peteršilju. Pri nabiranju je treba paziti, da te rastline ne zamenjamo z drugimi kobulnicami, ki so lahko strupene.
Značilnosti
Korenika tanka; steblo pokončno, razvejeno, robato, golo; listi dvakrat trojnato deljeni.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja