Filorga Hydra Filler maska, 1 maska

Filorga Hydra Filler maska je inovativen vlažilen izdelek, ki je namenjen obogateni negi s hialuronsko kislino, aloe vero ter kombinacijo vlažilno naravnih sestavin. Filorga Hydra Filler maska je inovativen vlažilen izdelek, ki je namenjen obogateni negi s hialuronsko kislino, aloe vero ter kombinacijo vlažilno naravnih sestavin.
451851 20200

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Hydra Filler maska je inovativen vlažilen izdelek, ki je namenjen obogateni negi s hialuronsko kislino, aloe vero ter kombinacijo vlažilno naravnih sestavin.

Hialuronska kislina, ki jo maska vsebuje deluje intenzivno vlažilno - hialuronska kislina namreč velja za snov, ki se nahaja v organizmu in jo s staranjem vse bolj primanjkuje, z drugimi besedami tej pomembni molekuli pravimo tudi magnet za vodo. Brez hialuronske kisline bi bila koža vašega obraza izrazito suha in na izgled zgubana, saj le-ta daje koži polen izgled.

Filorga Hydra Filler maska ima instanten učinek

Aloe vera kožo nahrani ter jo oplemeniti z vlažilnimi komponentami. Mineralne ib viaminske snovi kožo revitalizirajo ter ji vračajo prijeten sijaj, svežino kože ter prijeten zdrav videz.

Učinek lepe kože v trenutku: aloe vera, ki je bogata z vitamini, minerali in elementi v sledovih osveži kožo ter ji vrača sijaj, svežino in zdrav videz. Izdelek je bela maska, ki ponuja moč koncentriranega seruma ter je primeren za intenzivno vlaženje za vse kožne tipe, predvsem pa suh kožni tip.

Navodila za uporabo Filorga Hydra Filler maske

Pred uporabo maske površino kože obraza temeljito očistite, saj le tako lahko dosežete popolno absorbcijo in pivzem aktinih sestavin maske.

Odprite vrečico z masko za obraz, masko nato poloite na površino obraza ter jo prilagodite obraznim linijam. Pustite, da deluje 15 minut. Ostanek maske nežno vmasirajte s prsti. Aktivnih učinkovin maske nato ne izpirajte!

Uporabljajte 1-2 tedensko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov