Filorga Pigment-Perfect serum za beljenje, 30 mL

Filorga Pigment-Perfect serum za beljenje je inovativen visoko koncentriran serum, ki je formuliran z namenom odstranjevanja pigmentnih madežev. Filorga Pigment-Perfect serum za beljenje je inovativen visoko koncentriran serum, ki je formuliran z namenom odstranjevanja pigmentnih madežev.
947512 2184
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Pigment-Perfect serum za beljenje je inovativen visoko koncentriran serum, ki je formuliran z namenom odstranjevanja pigmentnih madežev. Depigmentacijsko dermalno sredstvo tako odstranjuje pigmentne madeže, ki so že nastali in preprečuje nadalnje nastajanje le-teh.

Filorga serum združuje delovanje treh inovativnih sestavin kozmetičnega izdelka, ki delujejo sinergistično med sabo in zato pudi precej močneje.

Izdelek je primeren za tretma kakršnega koli kožnega tipa.

Te regenerativne sestavine izdelka so sledeče:

Ekstrakt hmelja
Vitamina C, v posebej formulirani obliki - druga generacija askorbinske kisline, ki ima posvetljevalno izravnalni učinek da vidno deralno plast kože.
Zeliščni ekstrakt ima posebno inovativno ter antioksidativno moč, kožo zaščiti posledično pred delovanjem prostih radikalov, kožo pa zaščiti pred hiperpigmentacijami. 

Koža je z rednimi nanosi kozmetičnega izdelka vidno bolj vibrantna, kožni ten je poenoten, nastajanje nadalnjih neprijetnih kožnih pigmentnih madežev pa je ustavljeno.

Uporaba izdelka Filorga Pigment-Perfect serum 

Pred uporabo izdelka kožo obraza dobro očistite ter osušite. Serum za poenotenje polti nanesite zjutraj in zvečer pred redno čistilno nego. Idealen je tudi kot alternativa laserskim, IPL in anti-spot piling postopkom.

Učinkovitost izdelka je potrjena

Po dveh mesecih uporabe zjutraj in zvečer:
- količina popravljenih pigmentnih napak 85% *
- poenoten ten 90 %*
- izboljšan sijaj kože 82% *

* klinična študija 40 žensk, starih od 35 do 60 let, tip ocenjevanja: samoocenjevanje

Filorga - prva kozmetika, ki jo neposredno navdihuje estetska medicina.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Alzheimerjeva bolezen

Kako poteka spremljanje bolnika z Alzheimerjevo boleznijo?
Bolnike spremlja zdravnik družinske medicine, občasno pa so potrebne kontrole pri psihiatru. Smiselno je ponavljati ocene spoznavnih sposobnosti (npr. KPSS na pol do enega leta) in morebitno sopojavljanje drugih telesnih bolezni ali sočasnih psihičnih motenj ter zapletov demence.
Kako si lahko pri Alzheimerjevi bolezni pomagate sami?
V veliko pomoč so redna miselna aktivnost in splošni ukrepi za zdrav življenjski slog: telesna dejavnost, uravnotežena prehrana z zadostno količino vitaminov in mineralov ter dosledno izogibanje škodljivim razvadam, kot sta uživanje alkoholnih pijač in kajenje. Tudi pri že ugotovljeni demenci je pomembno, da ostanete čim dlje aktivni in se v okviru svojih zmožnosti ukvarjate z dejavnostmi, ki vas zanimajo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja