Filorga SLEEP & PEEL nočna obnavljajoča nega, 50 mL

Nočna nega namenjena koži, ki je izgubila mehkobo in sijaj. Nočna nega namenjena koži, ki je izgubila mehkobo in sijaj.
597155 3754
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga SLEEP & PEEL® je nočna nega namenjena koži, ki je izgubila mehkobo in sijaj. Krema sproži eksfoliacijo in celično obnovo, ter jo tako zmehča in preprečuje prezgodnje staranje kože. Zjutraj je koža občutno bolj gladka in mehkejša. Polt postane enakomerna in svetlejša, obrazu se vrne sijoč izgled, gube pa so manj izražene. Vsebuje 105 sestavin, od katerih jih je 68 aktivnih. Poleg NTCF® kompleksa in hialuronske kisline, formula vsebuje 6 hidroksi-kislin (AHA in BHA, skupaj 6,4%) različnih molekularnih mas, kar omogoča postopno in kontrolirano eksfoliacijo epidermisa. Alfa-arbutin, peptid anti-age delovanja in rjava alga delujeta sinergijsko in nudita koži mladosten izgled.

KOZMEZOTERAPIJA: Vsi izdelki iz anti-age linije Filorga vsebujejo NCTF® kronosfere - večplastne nanosfere, ki transportirajo hialuronsko kislino velike molekularne mase in NTCF® kompleks s 55 sestavinami za revitalizacijo (vitamini, minerali, aminokisline, koencimi, nukleinske baze) v globlje plasti, kjer jih postopoma sproščajo s svojim raztapljanjem in tako nudijo ciljno in dolgotrajno anti-age delovanje. Hialuronska kislina in NTCF®, ki sta identična s tistima v Filorga estetski mezoterapiji, stimulirata fibroblaste in ščitita kožo pred prostimi radikali.

Način uporabe

Nanesti zvečer na očiščen obraz, ali vsak drug večer pri zelo občutljivi koži. Ne nanašati na vlažno kožo, na področje okrog oči ali na odprte rane. Po nanosu, ko začnejo delovati aktivne sestavine, se lahko pojavi rahlo ščemenje. v kolikor pride do močnega občutka ščemenja, je potrebno izprati obraz s hladno vodo in prekiniti z uporabo izdelka. Za osebe z občutljivo kožo ni priporčljiva simultana uporaba SLEEP & PEEL® kreme za noč in MESO-C® čez dan (ali drugega potencialno iritirajočega izdelka).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Naglušnost

Kateri so načini zdravljenja?
Najenostavnejši način zdravljenja je izpiranje sluhovodov, kadar je vzrok naglušnosti čep iz ušesnega masla, ki v celoti zapira sluhovod.

Prevodno naglušnost, ki je posledica slabšega delovanja notranjega ušesa in/ali slušnega živca, zdravimo operativno, in sicer s kirurško korekcijo prirojenih anomalij sluhovoda in votline srednjega ušesa z zaporo perforacij bobniča in s ponovno vzpostavitvijo funkcionalne verige slušnih koščic.
Svetujejo tudi vitaminske preparate, predvsem vitamin A.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja