Filorga Sleep Recover balzam proti utrujenosti, 50 mL

Filorga Sleep Recover balzam proti utrujenosti je predvsem nočni balzam, ki je namenjen intenzivni predvsem nočni negi in posledičnemu preprečevanju splošne utrujenosti. Filorga Sleep Recover balzam proti utrujenosti je predvsem nočni balzam, ki je namenjen intenzivni predvsem nočni negi in posledičnemu preprečevanju splošne utrujenosti.
1195 1195
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Filorga Sleep Recover balzam proti utrujenosti je predvsem nočni balzam, ki je namenjen intenzivni predvsem nočni negi in posledičnemu preprečevanju splošne utrujenosti.

Predvsem dolgoročna utrjenost, nenaspanost in pomanjkanje spanca je razlog za številne težave, prav tako pa se takšen nezdrav način življenja rezultira tudi na samem obrazu in na koži obraza pušča celo trajne posledice izmučenosti in utrujenosti. POsledica neprespanosti in utrujenosti človeškega organizma pušča na površini kože številne neprijetne simptome - denimo:

  • temni podočnjaki
  • zabuhlost pod očmi
  • neprijetne obočesne gubice
  • utrujen izgled kože okoli oči

Glavne aktivne sestavine Filorga Sleep Recover balzama

Ekstrakt albizije - to je rastlina, katere ekstrakt pripomore predvsem k korekciji podočnjakov in neprijetnega izgleda obočesne zabuhlosti

Ekstrakt divjega kostanja - ima ugoen vpliv na rečico in prijetno obarvanje predela nanosa, stimulira in zmanjša zategovanje kože

Hialuronska kislina - ima ugoden vpliv na suhost kože, jo intenzivno vlaži ter kožo prijetno neguje ob enem pa pospešuje sintezo in nastajanje vezivnih tkiv v organizmu.

NCTF kompleks - ponovno aktivira proizvodnjo vezivno strukturnih vlaken kože, s čimer se v koži ponovno vzpostavi ravnotežje in ​​s tem preprečuje, da bi znaki utrujenosti postali vidni.

Prav zaradi intenzivne vloge v vlaženju se zmanjša napetost tkiva, posledično se zmanjša zategnjenost kože. Neprijeten videz zategnjene kože se hitro sprosti.

Uporaba Filorga Sleep Recover balzama

Balzam nanesite predvsem v večernih urah, na predhodno očiščeno kožo obraza; skoncentrirajte se tudi nege z balzamom okrog oči. 

Izdelek je izredno učinkovit, kar je dokazano s kliničnim testrianjem na 22 prostovoljcih med 25 in 55 letom starosti: dokazano je namreč, da v 28 dneh izginejo vsi znaki utrujenosti (sveža koža, lepša polt, manj izražene gube, manj temnih podočnjakov).

Prednosti izdelka - dvojno delovanje, dvojna formula v enem samem izdelku, saj je primeren tako za nego obraza kot tudi za negovanje obočesnega področja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pljučni rak

Odločitve s pomočjo zdravnika
Terapija je odvisna od stadija raka, starosti in zdravstvenega stanja prizadetega. Pomembno vlogo ima vrsta raka: nedrobnocelični tumorji (na primer ploščatocelični karcinom in adenokarcinom) so sicer bolj pogosti, ampak rastejo bistveno počasneje od drobnoceličnih.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Filorga Filorga
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja