Fior di Mandorlo - peeling za telo, 250 mL

S koencimom Q10, mandljevim oljem in mlekom odstrani mrtvo plast in regenerira kožo telesa. S koencimom Q10, mandljevim oljem in mlekom odstrani mrtvo plast in regenerira kožo telesa.
3639 3639

Ocene in mnenja

Opis

Peeling za telo Fior di Mandorlo s koencimom Q10, mandljevim oljem in mlekom odstrani mrtvo plast in regenerira kožo telesa.

Koža je naše najpomembnejše oblačilo, zato moramo skrbeti, da je vedno sveža in elastična. Tudi v tem trenutku vaša koža ne miruje, pač pa se obnavlja, da bi ostala mlada in dinamična. Pomagajte ji z učinkom ročno mletih lupin mandljev in orehov. Velikost in oblika mletih delcev je kontrolirana, zato zagotavljajo ustrezno nežen učinek peelinga. Olje in mleko sladkih mandljev zagotavljata svežino in vlaženje kože.

Nasveti za uporabo

Razmažite po celem telesu in masirajte s prstnimi blazinicami ali, še bolje, z masažno rokavico s krožnimi gibi. Osredotočite se na kritična mesta kot so komolci, ramena, kolena in ritnice. Počakajte nekaj minut in nato sperite. Po peelingu zmasirajte telo z losjonom za telo Fior di Mandorlo, da kožo nahranite, ponovno navlažite in normalizirate.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Odgovor

Nekoč sem spoznal nekoga v tvoji starosti, ki so ga prijeli zato, ker je vlomil v več počitniških hiš. Ravno je zbežal iz mladinskega doma in v počitniške hišice je vlamljal le zato, ker je upal, da bo tam našel kaj hrane. Nazadnje je sam poklical policijo, ker je našel hišo z velikansko shrambo, do vrha napolnjeno z zalogami hrane. Toda zaradi težke litoželezne rešetke, ki je ni bilo mogoče odpreti, ni mogel do nje.

Rekel mi je: Nič hudega ni, če vlomiš v hišo in ugotoviš, da v njej ni ničesar. Potem pač poskusiš v sosednji hišici. Toda da sediš na stopnicah in ti pred očmi plešejo vse tiste dobrote, ti pa ne moreš priti do njih - to pa je bilo tudi zame preveč.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede