Fior di Mandorlo čistilno mleko

Čistilno mleko, ki odstrani ličila in druge nečistoče na koži, vlaži in izboljša elastičnost. Čistilno mleko, ki odstrani ličila in druge nečistoče na koži, vlaži in izboljša elastičnost.
2415 2415

Ocene in mnenja

Opis

Čistilno mleko Fior di Mandorlo z mandljevim oljem in mlekom odstrani ličila in druge nečistoče na koži, vlaži in izboljša elastičnost.

Nežno čisti kožo, odstrani vse sledi peelinga, ličil in druge nečistoče. Zaradi prisotnosti mandljevega olja in mleka je proizvod dragocen in nepogrešljiv za nego kože. Mleko je primerno za suho, občutljivo in izsušeno kožo, saj deluje blažilno, hidratantno in  vrača elastičnost, obenem pa ne vsebuje dražilnih in alergenih snovi.

Nasveti za uporabo

Mleko vlijte na kosem vate in očistite kožo na obrazu in vratu. Nego zaključite s tonikom Fior di Mandorle.

Količina

150 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Vezava gostiteljevih protiteles na antigene še pospeši sproščanje kompleksov antigen-protitelo v okolico. Pojav je opisan pri tripanosomah, amebah in shistosomah. Nekateri zajedavci lahko svoje anti gene prikrijejo (molekulska mimikrija) tako, da na svoje površine pritrdijo plašč gostiteljevih beljakovin. Učinke tropskega met1jaja Schistosoma mansoni se med potovanjem po človeškem telesu prekrijejo z glikolipidi krvnih skupin ABO in z gostiteljevimi molekulami humanih levkocitnih antigenov (HLA). S tem prikrijejo lastne antigene, tako da jih imunski sistem gostitelja ne prepozna oz. jih sprejme za svoje lastne. Mnogi zajedavci so tudi odporni na imunske efektorske mehanizme. Shistosomske ličinke razvijejo tegument, odporen proti poškodbam, ki jih povzročajo protitelesa, komplement in citotoksični limfociti. Membranski glikoproteini tripanosomov in lišmanij zavirajo aktivacijo komplementa. Toxoplasma gondii zavira zlitje fagosomov z lizosorni.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja