Fior di Mandorlo krema za obraz

Vlažilna krema za obraz s koencimom Q10, z mandljevim oljem in mlekom. Vlažilna krema za obraz s koencimom Q10, z mandljevim oljem in mlekom.
582433 2416

Ocene in mnenja

Opis

Vlaži, hrani, zaščiti kožo obraza ter jo naredi bolj bleščečo in žametno. Zaščiti jo pred znaki staranja zahvaljujoč koencimu Q10 ter čistemu mleku in olju sladkih mandljev. Enostavno in hitro se vpije, idealna je za normalne in suhe tipe kože. Prisotnost učinkovitega sončnega filtra pomaga preprečevati škodo zaradi sončnih žarkov.

Način uporabe

najprej temeljito očistite kožo, nato kremo vmasirajte na obraz s širokimi krožnimi gibi, ki se odpirajo navzven, vse dokler se krema v celoti ne vpije.
Idealna zjutraj pred ličenjem, za bolj intenzivno delovanje ponovite nanos zvečer pred spanjem.

Količina

50 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Za rutinsko dokazovanje parazitskih okužb pri človeku molekularne preiskave verjetno ne bodo povsem zamenjale standardnih diagnostičnih testov, razen nekaterih izjem. Do sedaj so se najbolj uveljavile molekularna metoda za ugotavljanje praživali Toxoplasma gondii v amnijski tekočini prvič toksoplazemsko okužene nosečnice, metoda za ugotavljanje reaktivirane tokseplazmoze pri bolnikih z aidsom, metoda za ugotavljanje okužbe s Pneumocystis (carinii) jirovecii, metoda za ugotavljanje okužbe z različnimi vrstami plazmodijev, metoda za ugotavljanje plazmodijev, odpornih proti antimalarikom, ter metoda za razlikovanje okužbe spatogeno amebo Entamoeba histolytica in nepatogeno amebo E. dispar. Molekularne metode pa imajo oz. bodo imele vedno večjo vlogo v epidemiologiji, etiologiji, patogenezi parazitskih okužb, taksonomiji parazitov, pri študijah vakcin proti malariji in pri raziskovanju parazitov v njihovih prenašalcih (Logar in Šoba, 2005).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede