Fior di Mandorlo peeling za obraz

Peeling za obraz s koencimom Q10, z mandljevim oljem in mlekom. Peeling za obraz s koencimom Q10, z mandljevim oljem in mlekom.
2417 2417

Ocene in mnenja

Opis

Po obrazu si nas zapomnijo ljudje okrog nas. Zato je pomembno koži pomagati, da se osvobodi preteklosti in ostaja mladostna. Bistvenega pomena je odstraniti odpadne snovi s kože s pomočjo delcev mandljevih in orehovih lupin, ročno mletih, da dosežejo ustrezne dimenzije in oglatost ter nežno učinkovitost. Mandljevo olje in mleko dopolnita delovanje tako, da kožo mehčata in vlažita.

Nasveti za uporabo

Peeling nanesite na vlažno kožo (da ublažite drgnjenje), razmažite po celem obrazu, razen v predelih okrog oči in ust. S prstnimi blazinicami masirajte kožo s krožnimi gibi. Obraz naj nato nekaj minut počiva, zatem proizvod odstranite s kosmom vate, namočenim v čistilno mleko Fior di Mandorlo, zatem ga še osvežite s tonikom Fior di Mandorlo. Običajno zadostuje ena ali dve negi tedensko.

Količina

100 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Pri parazitskih boleznih je nadvse pomembno, da od bolnika dobimo čim popolnejšo anamnezo. Anamneza večkrat prva nakaže, da je povzročitelj bolezni parazit. Sem in tja že določi bolezen: npr. pri bolniku, ki je v blatu našel helminta. Bolnik ali njegov ožji sorodnik lahko opiše npr. Ascaris lumbricoides in zdravnik že spozna bolezen. Razumljivo je, da bo zdravnik poslal bolnika na preiskavo iztrebka, preden ga bo začel zdraviti, vendar je bistveno, da brez anamneze preiskave iztrebka ne bi niti naročil. Ne tako redki zaplet1jaji ame bo ze so ognojek v jetrih, na pljučih, v možganih ali kakem drugem organu. Kadar zdravnik izve, da je imel bolnik v preteklosti amebno griž o, bo bolezen iz preteklosti hitro povezal z okvaro, ki je podobna rakavemu zasevku. Nadvse pomembno je tudi, da so nekateri človekovi zajedavci razširjeni le v določenih pokrajinah. Čeprav mora biti zdravnik previden, kadar hoče izključiti sumljivo bolezen le glede na zemljepisno razširjenost, pa nedvomno postane diferencialna razpoznava lažja, če na to misli.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja