FirstCare Woundstop prvi povoj s kompresijsko gazo, 3.5 m

<strong>FirstCare Woundstop prvi povoj s kompresijsko gazo predstavlja inovativen ter ob enem edinstven pristop k oskrbi krvaveče rane in nadzorovanju iztekanja krvi. </strong> FirstCare Woundstop prvi povoj s kompresijsko gazo predstavlja inovativen ter ob enem edinstven pristop k oskrbi krvaveče rane in nadzorovanju iztekanja krvi.
545864 26517

Ocene in mnenja

Opis

FirstCare Woundstop prvi povoj s kompresijsko gazo predstavlja inovativen ter ob enem edinstven pristop k oskrbi krvaveče rane in nadzorovanju iztekanja krvi.

FirstCare Woundstop prvi povoj je kakor nalašč za negovanje odrte rane - komplet tako vsebuje sterilno kompresijsko blazinico (sterilnost je izrednega pomena, da se rana ne okuži). Dodan je še aplikator za regulacijo pritiska ter samozapiralno.

FirstCare Woundstop prvi povoj je narejen z namenom, da ni potrebno uporabljati dodatno medicinskh trakov, sponk ter najrazličnejših dodatnih pripomočkov za nego in temeljito oskrbo rane. Namestitev seta je tako zelo enostavna, preprosta ter hitra.

Civilna izvedba izhaja iz široke ponudbe Imergenci Bandages vojaškega programa, ki si ga lahko ogledate v zavihku opreme za Vojaške službe. Izdelek je vakumsko pakiran, sterilnost do 5 let in primeren za vse sete za prvo pomoč in reanimacijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja