FisioStatin za holesterol, 45 tablet

<p><strong>Fisiostatin je prehransko dopolnilo, ki je sestavljeno iz učinkovitih sestavin, ki pripomorejo k normalizaciji procesov. <br /></strong></p>

Fisiostatin je prehransko dopolnilo, ki je sestavljeno iz učinkovitih sestavin, ki pripomorejo k normalizaciji procesov.

923591 20933

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

HOLESTEROL

Fisiostatin je prehransko dopolnilo, ki je sestavljeno iz učinkovitih sestavin, ki pripomorejo k normalizaciji procesov.

Obstajata dva tipa holesterolnih molekul in sicer HDL ter LDL - predvsem HDL holesterola je potrebno venomer odstranjevati, ter imeti nadzor nad količino celokupnega holesterola.

FisioStatin prehranski dodatek je narejen iz sledečih zeliščnih in drugih ekstraktov: snov iz fermentiranega rdečega riža, ekstrakt amaranta, zeleni čaj in koencim Q10.

Kvasovke rdečega riža vsebujejo kar 3 % aktivne sestavine, ki pripomore k zniževanju krvnega holesterola in sicer pod imenom monokalin.

Jemanje FisioStatin prehranskega dodatka

Odmerite po 1 tableto na dan, s kozarcem vode in sicer njbolje med samimi obroki.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Holesterol!

Holesterol! Se ga lahko rešimo po naravni poti? Kadar je holesterol v mejah normale, se z njim ne ukvarjamo kaj dosti. Toda ko nas zdravnik opozori na povišanje njegove ravni, si marsikdo...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja