x
Vse kategorije
Fitomama Isilax peroralna suspenzija, 200 mL
Fitomama Isilax peroralna suspenzija, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 2

Fitomama Isilax peroralna suspenzija, 200 mL

Proizvajalec: Pharma life
Fitomama Isilax peroralna suspenzija je prehransko dopolnilo na osnovi mane (rastlinski izvleček malega jesena), z zgoščenim sokom slive in sadeža kivija.
Cena: 14,24 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Ocene in mnenja

Opis

Fitomama Isilax peroralna suspenzija je prehransko dopolnilo na osnovi mane (rastlinski izvleček malega jesena), z zgoščenim sokom slive in sadeža kivija.

Mana uravnava delovanje in pomaga pri vzdrževanju zdravega črevesja ter lajša prehajanje vsebine skozi črevo. (On hold Botanicals)

Sestavine Fitomama Isilax suspenzije

demineralizirana voda; mana - strjen sladek drevesni sok iz malega jesena (Fraxinus ornus), zgoščen sok slive (Prunus domestica); kivi sadež (Actinidia deliciosa, maltodekstrin) posušen z razprševanjem; inulin; jabolčni pektin; konzervans: kalijev sorbat.

Navodila za uporabo Fitomama Isilax suspenzije

priporočamo dve jedilni žlici dvakrat na dan (zjutraj in zvečer). Poskrbite za zadosten dnevni vnos tekočine (vsaj dva litra vode na dan).

Opozorila ob uporabi Fitomama Isilax suspenzije

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte na suhem, pri sobni temperaturi. V izdelku se lahko pojavi usedlina. Pretresite pred uporabo. Manjša odstopanja v barvi in okusu so posledica naravnih sestavin, kar ne vpliva na kakovost in učinkovitost izdelka.

Vsebnost aktivnih sestavin

(povprečna vrednost)

 

za 100 ml

za 4 jedilne žlice (60 ml)

Mana

g

15

9

Zgoščen sok slive

g

7,50

4,50

Inulin

g

3,00

1,80

Kivi

g

2,50

1,50

Jabolčni pektin

g

1,00

0,60

Proizvajalec in poreklo: Pharmalife Research s.r.l., Italija

Proizvajalec Pharmalife Research s.r.l. proizvaja v skladu s pravili: GMP Good Manufacturing Practices Code of Federal Regulation Title 21 - Food and Drug Administration.

Podjetje je certificirano v skladu s pravili: UNI EN ISO 9001:2008, UNI EN ISO 13485:2012, UNI EN ISO 22000:2005.

Serijska števila in datum minimalne trajnosti: na stranici embalaže. Datum minimalne trajnosti se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Rumeni svišč, košutnik Gentiana lutea
Odebeljena korenika rumenega svišča vsebuje grenčini gentiopikrin in amarogentin, ki sta med vsemi naravnimi učinkovinami verjetno najbolj grenka.

Zelo zanesljivo spodbujata izločanje sline in želodčnih prebavnih sokov. Zato predpisujejo pripravke iz sviščevihkorenik proti neješčnosti in prebavnim motnjam pa tudi proti cvetovi pomanjkljivemu izločanju žolča. Za podobne težave uporabljajo svišč tudi v homeopatiji. Rumeni svišč je v številnih državah in tudi pri nas zaščiten, zato v naravi ne smemo izkopavati njegovih korenik. Treba je kupiti korenike, pridelane v nasadih. Grenčine iz rumenega svišča so v številnih gotovih zdravilnih pripravkih, v aperitivih, želodčnih grenčicah ter zeliščnih žganjlh in likerjih.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.