Fitorgil Omega, 30 kapsul

Fitorgil Omega kapsule so prehransko dopolnilo obogateno z omega maščobnimi kislinami, izoflavoni ter drugimi vitamini. Fitorgil Omega kapsule so prehransko dopolnilo obogateno z omega maščobnimi kislinami, izoflavoni ter drugimi vitamini.
473812 27064

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Fitorgil Omega kapsule so prehransko dopolnilo obogateno z omega maščobnimi kislinami, izoflavoni ter drugimi vitamini, ki se nahajajo tako v ribah kot nekaterih rastlinskih ekstraktih.

Izoflavoni + snovi. Izoflavoni so izolirani iz soje.

EPK
in DHK so prisotni v obliki trigliceridnih molekul in spadajo med visoko cenjeni sestavini ribjega olja, ki sta zelo pomembni, saj prispevata k normalnemu delovanju srčno – žilnega sistema.

Folna kislina
(folat) ter vitamin B6 prispevata k normalnemu metabolizmu homocisteina, ob enem pripomore k izboljšanju energijskega metabolizma ter produkcije energije, kar je še posebej v času menopvze pomebno.

Uporaba Fitorgil Omega dopolnila

Fitorgil Omega kapsule zaužijte ob samem obroku in sicer po eno kapsulo na dan s kozarcem vode. Svetujemo vam, da priporočenih količin prehranskega dopolnila ne presegate.

Sestavine Fitorgil Omega prehranskega dodatka

ribje olje, sončnično olje, naravni vitamin E ali tokoferol, želatina in sojini izoflavoni.

Fitorgil Omega ne vsebuje glutena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PharmaPlus PharmaPlus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov