Fitoval losjon proti izpadanju las 2x40 mL

Zmanjšano izpadanje las, povečan volumen in bolj vitalni lasje. Zmanjšano izpadanje las, povečan volumen in bolj vitalni lasje.
274909 3751

Ocene in mnenja

Opis

Zmanjšano izpadanje las, povečan volumen in bolj vitalni lasje so dokazani z dermatološko raziskavo.

Aktivne sestavine v izdelkih lasem takoj vračajo polnost in zagotavljajo dolgotrajno rešitev težav z izpadanjem las.

Formula Fitoval proti izpadanju las je celosten pristop k učinkoviti negi pri izpadanju las.

Uporaba

Priporočamo pri intenzivnem izpadanju las. 5ml losjona 1-krat na dan ali vsaj 3-krat na teden vmasirajte v suho lasišče. Ne spirajte. Uporabljajte 3 mesece zapored.

Preprečite stik z očmi! Skranjujte nedosegljivo otrokom!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Zdi se, da so mačke, ki se pozimi bolj zadržujejo v stanovanjih ali hišah, poglavitni vir toksoplazemske okužbe v teh mesecih (Logar in sod., 2005a). Da ne pride do infekcije, je meso za prehrano treba dobro predelati in paziti na osebno higieno. Parazite uničijo že navadni gospodinjski postopki (kuhanje, pečenje, soljenje, dimljenje itd.). Tridnevno zamrzovanje inficiranega mesa pri -15 "C uniči ciste v mesu, približno dvodnevno zamrzovanje jih uniči pri -20 cc. Pri temperaturi od 4 do 6 "C preživijo v mesu več tednov, tudi do 2 meseca.

Posebno za nosečnice je priporočljivo, da ne uživajo slabo predelanega mesa. Čim manj naj prihajajo v stik z mačkami, zemljo in vodo, onesnaženo z njihovimi iztrebki. Oociste, ki z mačjim iztrebkom pridejo na prosto, so tako lahko v zemlji, vodi ali pa prahu. Ker mačka svoje iztrebke navadno zakopIje, oociste na primerni vlagi in temperaturi lahko preživijo več mesecev ali let. Odporne so tudi proti blagim kislinam in lugom ter proti običajnim laboratorijskim razkužilom. Hitro, v približno 30 minutah, jih ubije sušenje in temperatura 55 cc. Zamrzovanje pri -21 "C oociste preživijo okoli 28 dni. Do okužbe pride, če ne pazimo na osebno higieno (skrbno umivanje rok pred jedjo) in si z onesnaženimi rokami kontaminirano hrano ali vodo vnesemo oociste ali ciste v usta. Infekcija je možna tudi z vdihavanjem oocist.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fitoval Fitoval
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja