Fitoval vzdrževalni šampon, 200 mL

Poskrbi za dolgotrajnejši učinek in zaščito pred ponovitvijo prhljaja po končani negi z intenzivnim šamponom. Poskrbi za dolgotrajnejši učinek in zaščito pred ponovitvijo prhljaja po končani negi z intenzivnim šamponom.
597619 14794

Ocene in mnenja

Opis

Svetujemo ga:

-za redno umivanje las
-pri blagem do zmernem prhljaju
-pri občasnem prhljaju

Poskrbi za dolgotrajnejši učinek in zaščito pred ponovitvijo prhljaja po končani negi z intenzivnim šamponom.

Aktivne sestavine z dokazano dermatološko učinkovitostjo nadzorujejo aktivnost povzročiteljev prhljaja Malassezia, tudi M. globosa in M. restricta, in zmanjšujejo njihovo število. Hkrati pomagajo zavirati prehitro obnavljanje povrhnjice, normalizirati njeno strukturo in odstraniti luske. Hitro pomirjajo neprijetno srbečico in razdraženost lasišča.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Če ga najde, se v njem preko vmesnih oblik razvije v cerkarije, ki okužijo človeka oziroma se on okuži z njimi. Način okužbe je odvisen od vrste metljajev.
Metljaji parazitirajo v človeku in drugih sesalcih v različnih organih, npr. v prebavilih, jetrih, pljučih in krvnih žilah. Ličinke živijo v vmesnih gostitelj ih, v določenih polžih, rak ih ali ribah. Medicinsko pomembni metljaji, ki zajedajo v prebavilih, so: Fasciolopsis buski, Heterophyes heterophyes, Metagonimus yokogawai, v žolčevodu in žolčnih vodih v jetrih: Fasciola hepatica, Clonorchis sinensis, Opistorchis viverrini, v pljučih: Paragonimus westermani, v žilju: Schistosoma haematobium, S. mansoni, S. japonieum. Le redko najdemo pri človeku kot zajedavce še nekatere druge metljaje, ki pa tu ne bodo opisani.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fitoval Fitoval
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede