Fizio herbalni gel, 170 mL

Deluje hladilno, sprošča napetost mišic, izboljša gibljivost sklepov. Deluje hladilno, sprošča napetost mišic, izboljša gibljivost sklepov.
573558 1517

Ocene in mnenja

Opis

Sestavine FIZIO herbalega gela podpirajo delovanje masaže in delujejo hladilno, sproščajo napetost mišic, izboljšajo gibljivost sklepov ter tonizirajo in napenjajo kožo. FIZIO herbalni gel se uporablja pri manualni in ultrazvočni masaži kot kontaktno sredstvo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vadba s strokovno pomočjo

Masažo lahko uporabimo:
• pri boleznih notranjih organov, kot so bolezni dihalnih poti, ožilja (npr. pri arteriosklerozi), prebavnih organov, kot so zaprtje, motnje v delovanju jeter ali žolča, pri klimakteričnih težavah (mena) ali težavah z menstruacijo, ki se lahko kažejo tudi v obliki bolečin in krčev v mišicah. Tukaj lahko masaža v najboljšem primeru predstavlja dodatno terapijo;

• pri nevroloških motnjah, kot so ohromelosti, krči, nevralgije ali motnje pri občutljivosti;

• pri posplošenih bolečih stanjih, kjer se kronične bolečine dobro odzovejo na masažo; tudi pri tumorskih boleznih lahko masažo uporabljamo tako pri odpravljanju bolečin kot tudi pri izboljšanju počutja, kot kaže vrsta raziskav, opravljenih v zadnjih letih. Seveda morajo to nakazovanje skrbno oceniti onkologi in fizikalni medicinci;

• pri splošnih znakih preobremenjenosti, kot so stres, psihične motnje, psihosomatske motnje, kot so funkcionalen visok krvni pritisk in funkcionalno neenakomerno bitje srca, in pri motnjah zaznavanja.

Moč prijemov in pritisk, ki ga maserjevi roki izvajata na kožo in spodaj ležeče telesne strukture, mora biti pri tem vedno prilagojen obolenju, starosti in stanju bolnika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Koželj Koželj
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede