Flexovitalis Progel masažni gel, 100 mL

<strong>Flexovitalis Progel masažni gel je inovativen masažni gel, ki je formuliran predvsem iz ekstraktov ingverja, Boswelije ter ekstrakta arnike. </strong> Flexovitalis Progel masažni gel je inovativen masažni gel, ki je formuliran predvsem iz ekstraktov ingverja, Boswelije ter ekstrakta arnike.
519367 7600

Ocene in mnenja

Opis

Flexovitalis Progel masažni gel je inovativen masažni gel, ki je formuliran predvsem iz ekstraktov ingverja, Boswelije ter ekstrakta arnike. Gel povzroča lagodje, sproščujočo masažo ter pripomore k izboljšanju splošnega počutja.

ingver - je pomembna sestavina kozmetičnega pripomočka. Že zelo dolgo se uporablja v kitajski medicini - stimulira ter pripomore k splošnemu dobremu počutju.

arnika - velja za zelišče, ki je pogosta sestavina gelov in medicinskih pripravkov za namene regeneracije gibalnega aparata. Ekstrakt arnike tako pospešuje regeneracijo ter lokalno prekrvavitev.

kolagen - gel je obogaten tudi s kolagenom. Človeški organizem namreč vsebuje kolagen, ki pa se s časoma oziroma s staranjem zmanjšuje. Kolagen je potrebno v te namene nadomeščati, saj se v nasprotnem primeru prično kazati stranski ali negativni učinki kot je na primer suhost kože. Z dodajanjem kolagena je koža zopet elastična in v popolni formi.

Uporaba masažnega gela Flexovitalis Progel

Flexovitalis Progel masažni gel nanesite na želeni predel kože, predvsem na področje komolcev, zapestja, kolen ter splošno na področja sklepov. Gel nanašajte na nepoškodovano kožo telesa.

Gel ze nego tako ob prijetni masaži priporočamo vsem tistim z težavnimi okončinami ter sklepi. Gel omogoča občutek ugodja, njegove skrbno izbrane sestavine ter eterična olja pa kožo negujejo na povsem naraven način.

Gel deluje izrazito stimulativno, zaradi vsebnosti nekaterih eteričnih olj pa pospešuje splošno prekrvavitev kože kamor gel nanesete.

Način uporabe Flexovitalis Progel masažnega gela

Uporabite enkrat ali po potrebi tudi večkrat dnevno. Gel naj se uporabi predvsem v primeru večjih telesnih naporov.

Predlagamo, da gel nanesete predvsem na predele zapestja,kolkov, kolen ter drugih sklepov, ki potrebujejo globinsko ter zeliščno nego. Izdelek naj nikoli ne zaide v očesno ter druge telesne sluznice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti


Pravimo, naj bo šola napravljena po meri šolarja. Drži, le da bi se morali vprašati, katerega šolarja: tistega »iz vate« ali onega, ki se stresov ne boji. Navsezadnje od šole pričakujemo tudi nekaj dobronamerne izzivalnosti, ki naj šolarja potisne v blag stres, da se nanj nauči odzivati z možgansko skorjo, ne s hormoni nadledvične žleze, da se ?torej zavestno loti problema in ne vrže puške v koruzo ter pusti kortizolu, da načne njegovo zdravje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flexovitalis Flexovitalis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja