x
Vse kategorije
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Flexovitalis Progel masažni gel, 100 mL

Proizvajalec: Flexovitalis
Flexovitalis Progel masažni gel je inovativen masažni gel, ki je formuliran predvsem iz ekstraktov ingverja, Boswelije ter ekstrakta arnike.
Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov::
  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Flexovitalis Progel masažni gel je inovativen masažni gel, ki je formuliran predvsem iz ekstraktov ingverja, Boswelije ter ekstrakta arnike. Gel povzroča lagodje, sproščujočo masažo ter pripomore k izboljšanju splošnega počutja.

ingver - je pomembna sestavina kozmetičnega pripomočka. Že zelo dolgo se uporablja v kitajski medicini - stimulira ter pripomore k splošnemu dobremu počutju.

arnika - velja za zelišče, ki je pogosta sestavina gelov in medicinskih pripravkov za namene regeneracije gibalnega aparata. Ekstrakt arnike tako pospešuje regeneracijo ter lokalno prekrvavitev.

kolagen - gel je obogaten tudi s kolagenom. Človeški organizem namreč vsebuje kolagen, ki pa se s časoma oziroma s staranjem zmanjšuje. Kolagen je potrebno v te namene nadomeščati, saj se v nasprotnem primeru prično kazati stranski ali negativni učinki kot je na primer suhost kože. Z dodajanjem kolagena je koža zopet elastična in v popolni formi.

Uporaba masažnega gela Flexovitalis Progel

Flexovitalis Progel masažni gel nanesite na želeni predel kože, predvsem na področje komolcev, zapestja, kolen ter splošno na področja sklepov. Gel nanašajte na nepoškodovano kožo telesa.

Gel ze nego tako ob prijetni masaži priporočamo vsem tistim z težavnimi okončinami ter sklepi. Gel omogoča občutek ugodja, njegove skrbno izbrane sestavine ter eterična olja pa kožo negujejo na povsem naraven način.

Gel deluje izrazito stimulativno, zaradi vsebnosti nekaterih eteričnih olj pa pospešuje splošno prekrvavitev kože kamor gel nanesete.

Način uporabe Flexovitalis Progel masažnega gela

Uporabite enkrat ali po potrebi tudi večkrat dnevno. Gel naj se uporabi predvsem v primeru večjih telesnih naporov.

Predlagamo, da gel nanesete predvsem na predele zapestja,kolkov, kolen ter drugih sklepov, ki potrebujejo globinsko ter zeliščno nego. Izdelek naj nikoli ne zaide v očesno ter druge telesne sluznice.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti


Pravimo, naj bo šola napravljena po meri šolarja. Drži, le da bi se morali vprašati, katerega šolarja: tistega »iz vate« ali onega, ki se stresov ne boji. Navsezadnje od šole pričakujemo tudi nekaj dobronamerne izzivalnosti, ki naj šolarja potisne v blag stres, da se nanj nauči odzivati z možgansko skorjo, ne s hormoni nadledvične žleze, da se ?torej zavestno loti problema in ne vrže puške v koruzo ter pusti kortizolu, da načne njegovo zdravje.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.