Flora Buon Viaggio komplet z avto difuzorjem

<strong>Flora Buon Viaggio komplet z avto difuzorjem je močna mešanica eteričnih olj za zmanjšanje stresa in povečanje koncentracije! </strong> Flora Buon Viaggio komplet z avto difuzorjem je močna mešanica eteričnih olj za zmanjšanje stresa in povečanje koncentracije!
458864 16704

Ocene in mnenja

Opis

Flora Buon Viaggio komplet z avto difuzorjem je močna mešanica eteričnih olj za zmanjšanje stresa in povečanje koncentracije!

Aromatična difuzor za avtomobile z eteričnimi olji so 100% čista, preprosta, varna in praktična za uporabo.

Za razliko od kemikalij, ki jih najdemo v številnih osvežilcih zraka le-teh v Flora Buon Viaggio kompletu ni.
Uporaba avto difuzorja omogoča uporabo eteričnih olj za osvežitev, revitalizacijo ter čiščenje zraka v notranjosti avtomobila. Prijetnost eteričnih olj naredi izlete in čas preživet v avtu izredno zanimive.

Ne vsebuje sintetične snovi.

Prednosti difuzorja Flora na potovanju

- zmanjša količino stresa in povečuje koncentracijo
- alternativa za parfume, osvežitev in čiščenje zraka
- naraven način za boj proti bakterijam in onesnaževanju zraka.

Flora Buon Viaggio komplet vsebuje

- električni difuzor
- trije filtri
- dišeča mešanica "Buon Viaggio" v količini 5 ml, ki vsebuje 100% čista eterična olja limonske trave, bora, mirte in mandarin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Močan stimulans, ki povzroča občutek vznesenosti in dobro počutje. Odvisnost se razvije zelo hitro. Ljudje, ki ga jemljejo dalj časa, lahko postanejo psihotični. Snifanje povzroči razjede v nosnicah. Vbrizgavanje kokainaje zelo nevarno, ker obstaja veliko tveganje za prevelik odmerek. Zelo nevarno ga je mešati s heroinom (»speedballing«). Večina kokaina, ki ga prodajajo na ulici, je v obliki prahu, ki je zmešan z glukozo, laktozo ali celo anestetiki. Vsebnost kokaina v teh pripravkih je včasih nižja od trideset odstotkov.

Zelo potencira trenutno počutje posameznika. Uživalec kanabisa postane zgovoren in je prepričan, da ima edini pravilen pogled na svet. Pogosto se mu zdi vse smešno.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja