Flora Integraflor komarček kapsule, 30 kapsul

KOMARČEK kapsule s 100% čistimi eteričnimi olji, prehransko dopolnilo. KOMARČEK kapsule s 100% čistimi eteričnimi olji, prehransko dopolnilo.
18679 18679

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

KOMARČEK kapsule s 100% čistimi eteričnimi olji, prehransko dopolnilo. 

100% naraven izdelek.

Sestavine:

golostebelni sladki koren*, korenine-prah; hidroksipropilmetilceluloza (E464); komarček*, eterično olje semen 75 mg. Sestavine iz *kontrolirane biološke pridelave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Pri sicer zdravih ljudeh jo z ustreznimi antibiotiki pozdravimo v nekaj dnevih. Bolniki s hujšo okužbo potrebujejo zdravljenje v bolnišnici.

Tveganje za okužbo zmanjšamo s pravilnim shranjcvanjem in hig-iensko obdelavo hrane.

Steklina

STEKLINA JE REDKA, VENDAR ZELO RESNA OKUŽBA OSREDNJEGA ŽIVČEVJA, KI SE OBIČAJNO PRENAŠA S SLINO STEKLE ŽIVALI, NA,JVEČKRAT PSA.

Steklino lahko preprečimo s cepivom, ki je priporočljivo predvsem za ljudi, ki delajo z živalmi na območjih z večjo pojavnostjo holezni. V teh krajih se morajo popotniki izogibati stiku s potcpuškimi živalmi.

KAKŠNI SO SIMPTOMI?

Okužena oseba lahko razvije simptome v desetih dneh do dveh mesecih po ugrizu, redko pa virus ostane v mirujočem stanju celo več let. Bolezen se običajno pokaže z gripi podobnimi simptomi, ki trajajo dva do sedem dni, sledijo pa jim:

• ohromitev obraznih mišic in mišic grla,

• boleči krči žrela, ki onemogočajo uživanje vode, in strah pred pitjem,

• zmedenost in razdražljivost,

• izguba zavesti,

• ohromitev okončin.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov