Flora Sanatos pršilo proti hripavosti (za pevce), 30 mL

<strong>Flora Sanatos pršilo proti hripavosti je izreden pripomoek, ki pripomore prav vsem, ki se glasbeno udejstvujejo ali preprosto težje in hripavo govorijo. </strong> Flora Sanatos pršilo proti hripavosti je izreden pripomoek, ki pripomore prav vsem, ki se glasbeno udejstvujejo ali preprosto težje in hripavo govorijo.
567205 11315

Ocene in mnenja

Opis

Flora Sanatos pršilo proti hripavosti je izreden pripomoek, ki pripomore prav vsem, ki se glasbeno udejstvujejo ali preprosto težje in hripavo govorijo.

Flora Sanatos pršilo vsebuje ekstrakt navadnega dihnika, dodatek ameriškega slamnika ali echinaceje, namenjenega odpornosti ter sledeče ekstrakte: navadni repik, slezenovec.

Pripomoček Flora Sanatos za preventivo pred hripavostjo vsebuje tudi 100 % naravna olja cimeta, smilja, komarčka, mete in žajblja.

Navadni dihnik je znan kot odličen za olajšanje situacij hripavosti in nižanja glasu, ameriški slamnik pa za čas, ko je telo v stresu. (On hold Botanicals)

Uporaba Flora Sanatos pršila

Uporabite po potrebi, z uporabo pa ne pretiravajte. Smiselno je odmeriti od 3-4 krat dnevno po 1-2 razprška.

Izdelek je mešanica skrbno izbranih snovi, eteričnih olj ter mehčalnih komponent, ki intenzivno delujejo proti znakom hripavosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Opekline

Površinske opekline
Opečeni predel 15 minut hladite v hladni tekoči vodi ali v kopeli (s temperaturo približno 15°C), če površina opekline ne presega površine ene roke (10% telesne površine). Če je površina večja, opečenih predelov ne namakajte, ampak jih raje kratkotrajno hladite z mokrimi obkladki. Tudi pri otrocih naj bo čas hlajenja krajši - največ do 10 minut, da ne pride do podhladitve. Nato poškodovano mesto prekrijte s suho sterilno gazo. Opečeno mesto večkrat dnevno hladite z zložencem, namo čenim v hladno fiziološko raztopino. Po zacelitvi za nego opečene kože uporabljajte neodišavljene vlažilne kreme ali olja. Če potrebujete, lahko vzemete zdravilo proti bolečinam. Če je opečeni predel velik, kljub samo površinski poškodbi poiščite zdravniško pomoč.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov