Flora spraj za lajšanje senenega nahoda, 100 mL

Namenjen lajšanju težav ob spomladanskih alergijah. Namenjen lajšanju težav ob spomladanskih alergijah.
11224 11224

Ocene in mnenja

Opis

Namenjen lajšanju težav ob spomladanskih alergijah. Pomirja napade in omogoča lažje dihanje. Razpršimo na robček in vdihnemo ob napadih. Namenjen tudi za očiščenje zraka od peloda v času cvetenja. Razpršimo po prostoru doma, v pisarni, v avtu,…

S 100% čistimi eteričnimi olji kamilice, cedre, dišeče smole, janeža, izopa in majarona, ki vsi dokazano na naraven način pomagajo pri težavah s spomladanskimi alergijami in imajo zadovoljive učinke. Brez sintetičnih sestavin.

Eterična olja pripomorejo k izboljšanju dihanja, prijetno osvežijo prostor. Učinkovito deluje v zaprtih prostorih in osveži tamkajšnji zrak.

Izdelek vsebuje 100 % rastlinski alkohol ter čista eterična olja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Zaradi lakote po priznanju otrok išče pozornost
Lakota po priznanju je gensko programirana človeška potreba po pozornosti. Pomeni, da želimo imeti takšen vpliv na nekoga, da se ta na nas odziva. Vsi imamo temeljno psihološko potrebo po občutku, da lahko vplivamo na svet, kajti če imam vpliv, vem, da bivam. Če ima otrok občutek, da z lepim vedenjem ne more vplivati na svoje starše, poskuša nanje vplivati z grdim. 

Težavno vedenje, ki izvira iz lakote po priznanju, je posledica notranjega krika, ki bi ga lahko povzeli z besedami: "Prosim, ne prezrite me." Če otrok meni, da lahko vašo pozornost pritegne samo s porednost jo, vreščanjem ali jokom, potem bo poreden, vreščal bo in jokal. Seveda so vsi otroci raje deležni prijazne pozornosti kot pa jeznega odziva, toda če lahko dobijo samo jezen odziv, bodo pač želeli izzvati jezen odziv. 

Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja