Flora Zeta Free roller gel za telo proti komarjem, 50 mL

<strong>Flora Zeta Free roller gel za telo proti komarjem in klopom vsebuje 100 % eterična olja.</strong> Flora Zeta Free roller gel za telo proti komarjem in klopom vsebuje 100 % eterična olja.
519871 13554

Ocene in mnenja

Opis

Flora Zeta Free roller gel za telo proti komarjem in klopom vsebuje 100 % eterična olja, ki delujejo na komerje odbijalno ter jih odganjajo.

Osvežujoč in pomirjajoč učinek z oljem andirobe, Neem-a in 100% čistih eteričnih olj citronele, evkaliptusa, geranije, Litsea, ki naravno pripomorejo k odganjanju komarjev.

Izdelek je tudi dermatološko testiran in varen za dermalno uporabo.

Flora Zeta Free Roler je primernejši za otroke od spreja, ker sprej vsebuje rastlinski alkohol, roler pa alkoholov ne vsebuje.

Sestavine, uporabljene v tem gelu so rastlinskega izvora. Učinkovitost sestavin izhaja iz komponent prisotnih le v eteričnih oljih, ki so pridoboljena iz posameznih rastlin.

Kako uporabljati Flora Zeta Free roller gel?

Nanesite neposredno na teleso po potrebi pa tudi večkrat na dan. Primeren je za vse tipe kože. Pred uporabo izdelek dobro pretresite.

Flora Zeta Free roller gel je dermatološko testiran.

Na vsebuje sintetičnih dišav, parabenov, sintetičnih sredstev za zgoščevanje, naftnih derivatov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Od tod tudi (nekoliko neroden) izraz sebstvo in pri nas pogostoma uporabljen izraz self.

Sicer je self angleška večpomenska beseda, ki se zunaj psihologije pojmuje kot sam. C. G. Jung je izraz opredelil kot bistvo sebe (Das Selbst), kot središče osebnosti, vzor ali življenjski cilj. Ko ga pojmujemo kot sam, je pomen prepoznaven le v besedah (zloženkah) samozavest, samopodoba, samozaničevanje itd. V psihološkem jeziku pa lahko pomeni osebnost v celoti, lahko bistvo osebnosti ali njen metafizični (spoznavni) del. Utemeljitelj gestaltne terapije Fritz Perls je self pojmoval kot meta fizični del osebnosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Flora Flora
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja