Florabus, 30 žvečljivih tablet

<p>Florabus žvečljive tablete so primerne kot prehransko dopolnilo za va&scaron;ega otroka. Deluje predvsem na osnovi encimov in aktivnih sevov.</p>

Florabus žvečljive tablete so primerne kot prehransko dopolnilo za vašega otroka. Deluje predvsem na osnovi encimov in aktivnih sevov.

588369 21722

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Florabus žvečljive tablete so primerne kot prehransko dopolnilo za vašega otroka. Deluje predvsem na osnovi encimov in aktivnih sevov.

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje encime in mikroorganizme je na voljo v obliki Florabus žvečljivih tablet, ki so aromatizirane z okusom jagode. Prehrasnsko dopolnilo vsebuje številne in sledeče bakterisjke kulture: Bifidobacterium Bifidum Infantis, Lactobacillus Rhamnosus,Lactobacillus Acidophilus DDS-1, Bifidobacterium Bifidum  v kombinaciji z EnzyMax maltodekstrinom.

Florabus prehranski dodatek tako vsebuje bogato zalogo prehranskih encimov, ki so patentirani in jih imenujemo Enzymax.

Uporaba prehranskega dopolnila Florabus

Odmerite po 1 do maksimalno 2 kapsuli prehranskega dopolnila, najbolje vsakodnevno pred prehrano. Žvečljivo tableto zaužijte s kozarcem vode, saj se tako vse komponente hitreje in enostavneje sprostijo.

Pomen mikroorganizmov in prebanvih encimov

Pomanjkanje kultur mikroorganizmov je izredno riskantno predvsem v času po antibiotični terapiji. Dodajanje kulltur mikroorganizmov je izrednega pomena, saj se zdravje celotnega sistema prične v sami prebavni cevi.

Prav tako imajo velik pomen tudi encimi v sami prebavni cevi. V kolikor pomembne vloge pri prebavi ne bi imeli potem se tako aktivne komponente prebavnega sistema tod niti ne bi nahajale. Pomanjkanje prebavnih encimov je resna težava - saj lahko pride do motenj prebave nekaterih vrst hranil.

Dodajanje prebavnih encimov v prebanvi sistem je izrednega pomena.

Sestavine Florabus žvečljivih tablet

100 gramov žvečljivih tablet vsebuje:

208 milijard Bifidobacterium Bifidum Infantis

104 milijarde Lactobacillus Rhamnosus

312 milijard Lactobacillus Acidophilus DDS-1

281 milijard Bifidobacterium Bifidum 

10,4 g fermentiranih encimov Enzmax 

2 žvečljivi tableti vsebujeta:

2 milijardi Bifidobacterium Bifidum Infantis

1 milijarda Lactobacillus Rhamnosus

3 milijarde Lactobacillus Acidophilus DDS-1

3 milijarde Bifidobacterium Bifidum 

100 mg fermentiranih encimov Enzmax  

Prehransko dopolnilo ne vsebuje alergenov in drugih komponent, ki bi lahko škodile vašemu organizmu. Pozorni bodite pri odmerjanju otrokom, da se otroku pri zaužitju ne zaleti. Med zaužitjem naj otrok miruje.

Kaj je Enzymax?

Enzymax sistem prehranskih encimov je kombinacija številnih encimov, med drugim tudi: amiaze, celulaze, pektinaze, lipaze, laktaze, pektinaze.

Z namenom, da prehranski dodatek ostane dlje časa uporaben lahko izdelek hranite v ladilniku. Bakterije, ki so izpostavljene dlje časa neugodnim razmeram lahko propoadejo, prehransko dopolnilo pa se posledično predčasno pokvari.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nutrigea Nutrigea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov