Florame gel za prhanje sivkini cvetovi, 500 mL

Naravni toner in sredstvo za čiščenje in se lahko uporablja tudi za nego najbolj delikatne kože. Naravni toner in sredstvo za čiščenje in se lahko uporablja tudi za nego najbolj delikatne kože.
591122 8079

Ocene in mnenja

Opis

Florame bio gel za prhanje sivkini cvetovi vsebuje bio eterično olje sivke in bio rožno vodico leske.

Bio eterično oloje sivke je znano po sprostitvenem učinku in prinaša občutek dobrega počutja. Rožna vodica leske je naravni toner in sredstvo za čiščenje in se lahko uporablja tudi za nego najbolj delikatne kože. Pri dnevni uporabi bio rožna vodica leske laho tonira drobne žilice na zgornji plasti povrhnjice.

Florame bio gel za prhanje lahko celotna družina uporablja vsakodnevno.

Florame jamči:

99.5 % vseh sestavin je naravnih

95% rastlin je iz biološke pridelave

100% naravna barvila

Sestavine

voda, bio rožna vodica leske, bio eterično olje sivke, ammonium lauryl sulphate (blago sredstvo za penjenje iz kokosa), kokosovo meso1, rastlinski glicerin, jogurt v prahu, Caprylyl/capryl glucoside (rastlinski surfaktant), vitamin E , sol3, Sodium benzoate (naravni konzervans), Potassium sorbate (blagi konzervans), Citrična kislina (naravni konzervans), izvleček sladkorne pese, izvleček genipa americana in različne sestavine vsebovane v eteričnih oljih: linalol, geraniol, eugenol, limonene.

1 Cocomidopropyl betaine, 2 Tocopherol, 3 Sodium chloride

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Oko

Kdaj in kako si lahko pomagate sami?
Pri bakterijskem ali virusnem vnet ju si v prvi vrsti lahko ublažimo težave z nežnim umivanjem vek s tekočo vodo in čisto krpo. Pri tem moramo paziti na čistočo, saj se bakterijske in virusne okužbe zelo hitro širijo, če se z rokami dotaknemo oči. Zato je treba brisače in krpe, ki jih uporablja bolnik, ločiti od drugih. Roke si umivajte pogosto in skrbno in se čimmanj dotikajte oči.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede