Florame Lys Perfection krema za oči bela lilija, 15 mL

<strong>Florame Lys Perfection krema za oči bela lilija je posebne gel krem teksture, ki je posebej formulirana za nego zrelega tipa kože z vidnimi gubicami ter gubami.<br></strong> Florame Lys Perfection krema za oči bela lilija je posebne gel krem teksture, ki je posebej formulirana za nego zrelega tipa kože z vidnimi gubicami ter gubami.
10611 10611

Ocene in mnenja

Opis

Florame Lys Perfection krema za oči bela lilija je posebne gel krem teksture, ki je posebej formulirana za nego zrelega tipa kože z vidnimi gubicami ter gubami.

Florame Lys Perfection krema za nanašanje na področja okoli oči ima učinek liftinga na predele, kamor kremo nanesete. Njeno delovanje je sorazmerno številu nanosov kreme, zato je vztrajnost izrednega pomena.

Krema za okoli oči ima efekt liftinga ter se ojuje proti upadu morebitne elastičnosti kože. Kozmetični izdelek vsebuje boragino olje, ki je povsem naravno in neprečiščeno.

Omenjeno olje je kombinirano s snovmi, ki pripomrejo k normalizaciji izgleda ter ohranjanju prijetnega tena kože okoli oči. Vaše oči po nekajkratnih nanosuh zasijejo, koža je bolj napeta ter na videz mlajša.

Uporaba Florame Lys Perfection kreme za oči

Kremo nanesite na področja okoli oči, koža naj bo predhodno temeljito očiščena ter tonificirana.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Navadni koper, koprc Anethum graveolens
Aromatične in večinoma kot enoletnice gojene rastline vsebujejo eterično olje, v katerem so karvon, felandren, Iimonen in druge sestavine. Zelišče in plodiči učinkujejo proti neješčnosti, napenjanju v trebuhu in drugim prebavnim motnjam, pri doječih materah pa spodbujajo izločanje mleka.

V zdravilstvu uporabljajo koper v različnih gotovih pripravkih ali kot poparek (1-2 žlički plodičev na skodelice. počakati 5 minut). V kuhinji je navadni koprc predvsem začimba za kumare ter za popestritev okusa solat in ribjih jedi. Koprčevo olje je dodano najrazličnejšim zeliščnim likerjem in aperitivom.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede