Florame Lys Perfection krema za vrat in dekolte bela lilija, 50 mL

<strong>Florame Lys Perfection krema za vrat in dekolte bela lilija je posebne prijetne krem teksture, ki je posebej formulirana za nego zrelega tipa kože vratu ter dekolteja.</strong> Florame Lys Perfection krema za vrat in dekolte bela lilija je posebne prijetne krem teksture, ki je posebej formulirana za nego zrelega tipa kože vratu ter dekolteja.
10612 10612

Ocene in mnenja

Opis

Florame Lys Perfection krema za vrat in dekolte bela lilija je posebne prijetne krem teksture, ki je posebej formulirana za nego zrelega tipa kože vratu ter dekolteja. Krema Florame za nego dekolteja ter vratu je namenjena korektivni negi ter nevtralizaciji delovanja prostih radikalov in starosti.

Florame Lys Perfection krema ima predvsem negovalen učinek na predele, kamor kremo nanesete. Njeno delovanje je sorazmerno številu nanosov kreme, zato je vztrajnost izrednega pomena.

Krema ima efekt intenzivnega učvrščevanja ter se bojuje proti upadu morebitne elastičnosti kože. Kozmetični izdelek vsebuje eterično olje navadnega šipka, ki je povsem naravno in neprečiščeno. Šipkovo olje je obogateno z naravnim vitaminom C ali askorbinsko kislino.

Krema je primerna za vse, ki želijo nekoliko posvetliti svoj dekolte (vsebnost vitamina C) ter omenjene predele tudi globinsko navlažiti, saj kozmetični tretma vsebuje tudi hialuronsko kislino.

Uporaba Florame Lys Perfection kreme za dekolte in vrat

Kremo nanesite na želeno področje, koža naj bo predhodno temeljito očiščena ter morebiti tonificirana.  Kremo nanesite na področje vratu ter nežno vmasirajte od centra navzven. Nanosi naj bodo natančni ter intenzivno vmasirani.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Pravi peteršilj, Petroselinum crispum
Peteršiljevi listi in peteršiljeve korenine vsebujejo le malo eteričnega olja, plodiči pa razmeroma veliko. V eteričnem olju različnih sort so predvsem apiol, rniristicin ali aliltetrametoksobenzol. Poleg drobnjaka je peteršilj v srednji Evropi najbolj priljubljena začimbnica. Njegove učinkovine, ki pospešujejo izločanje seča, uporablja zdravilstvo
predvsem v gotovih pripravkih pri zdravljenju vnetij v ledvicah
in sečnem mehurju. Pripravki iz plodičev vplivajo tudi na krčenje
maternice. V kuhinji dodajajo sveže zelišče juham ter krompirjevim, zelenjavnim in jajčnim jedem. Peteršilja ne bi smeli uživati v prevelikih količinah.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede