Florame milo cimet pomaranča, 100 g

<p>Milo ima za osnovo zeleno glino in kaolin, katerima sta dodana bio palmino in oljčno olje, bogata z nenasičenimi ma&scaron;čobnimi kislinami, poznanih po regenerativnih učinkih.</p>

Milo ima za osnovo zeleno glino in kaolin, katerima sta dodana bio palmino in oljčno olje, bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami, poznanih po regenerativnih učinkih.

8098 8098

Ocene in mnenja

Opis

Milo ima za osnovo zeleno glino in kaolin, katerima sta dodana bio palmino in oljčno olje, bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami, poznanih po regenerativnih učinkih. Osnovi je dodano eterično olje sladke pomaranče in cimeta, ki milu dodata prepoznaven in topel vonj. Milo ne pušča mastnega filma na koži.

Sestavine

Palmino olje*, kokosovo olje* , oljčno olje*, eterično olje sladke pomaranče in cimeta*, zelena glina, glicerin

*VEGAN*

*ni testirano na živalih

* ne vsebuje petrokemičnih proizvodov

* ne vsebuje sintetičnih barvil ali dišav

* ne vsebuje parabenov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šumenje v ušesu

Šumenje v ušesu ali tinitus je nezaželena zvočna zaznava v odsotnosti zunanjih zvokov. Gre lahko za različne zvočne zaznave (šum, zvonjenje, brenčanje, piskanje ... ), ki jih navadno sliši samo bolnik. Mnogih ljudi te zaznave ne motijo, pri nekaterih pa so tako moteče, da vplivajo na razpoloženje, koncentracijo in spanje. Tinitus je pogost, saj naj bi ga vsaj enkrat v življenju opazilo od 10 do 18 % odraslih v razvitih državah, eno četrtino to moti, od O,S·do 1 % pa ima zaradi tega pomembno zmanjšano kakovost življenja. V veliki večini primerov je šumenje v ušesih nenevarno in ne pomeni znaka nobene resne bolezni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja