Florame milo mandljevo mleko, 100 g

<p>Milo mleka mandljev ima za osnovo zeleno glino in kaolin, katerima sta dodana bio palmino in oljčno olje, bogata z nenasičenimi ma&scaron;čobnimi kislinami, poznanih po regenerativnih učinkih.</p>

Milo mleka mandljev ima za osnovo zeleno glino in kaolin, katerima sta dodana bio palmino in oljčno olje, bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami, poznanih po regenerativnih učinkih.

446980 8101

Ocene in mnenja

Opis

Milo mleka mandljev ima za osnovo zeleno glino in kaolin, katerima sta dodana bio palmino in oljčno olje, bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami, poznanih po regenerativnih učinkih. Mandljevo olje je zelo hranilno in vsebuje veliko vitaminov A in E ter vučinkovito vlaži kožo. Milo ne pušča mastnega filma na koži.

Sestavine

Palmino olje*, kokosovo olje* , oljčno olje*, mandljevo olje* , mandljevo eterično olje*, zelena glina, glicerin

*VEGAN*

*ni testirano na živalih

* ne vsebuje petrokemičnih proizvodov

* ne vsebuje sintetičnih barvil ali dišav

* ne vsebuje parabenov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šumenje v ušesu

Šumenje v ušesih lahko povzročijo ali poslabšajo tudi nekatera zdravila v visokih odmerkih ali pri daljšem jemanju - acetilsaliciina kislina, nesteroidni antirevmatiki, nekateri antibiotiki (aminoglikozidi, kloramfenikol, eritromicin, tetraciklin, vankomicin), kemoterapevtiki (metotreksat), nekateri diuretiki (furosemid), pa tudi snovi, kot so živo srebro in svinec. Poleg tega se lahko tinitus pojavi tudi pri multipli sklerozi ali po poškodbi glave, pri motnjah ščitnice, aterosklerozi, pomanjkanju vitamina BIZ' depresiji, anksioznosti, fibromialgiji. Pomembno je vedeti, da stres in napetost tinitus poslabšata.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja