Florame milo vrtnica, 100 g

<p><strong>Florame milo vrtnica je naravno milo, ki ima za osnovo izbrana eterična olja, bogata z nenasičenimi ma&scaron;čobnimi kislinami, poznanih po </strong><strong>regenerativnih učinkih.</strong></p>

Florame milo vrtnica je naravno milo, ki ima za osnovo izbrana eterična olja, bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami, poznanih po regenerativnih učinkih.

946184 8102

Ocene in mnenja

Opis

Florame milo vrtnica je naravno milo, ki ima za osnovo izbrana eterična olja, bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami, poznanih po regenerativnih učinkih.

Florame milo vrtnica  je obogateno z organsko pridobljenimi eteričnimi esencialnimi olji, ki vašo kožo temeljito očistijo ter jo regenerirajo. Formulacija je obogatena z naravnim mandljevim oljem, ki kožo zaščiti ter jo regenerira.

Milo ne pušča mastnega filma na koži. Primerno je za celotno družino ter negovanje kože obraza ter telelsa.

Sestavine

natrijev palmat, glicerin, prijetna dišava, mandljevo olje...

*VEGAN*

*ni testirano na živalih

* ne vsebuje petrokemičnih proizvodov

* ne vsebuje sintetičnih barvil ali dišav

* ne vsebuje parabenov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šumenje v ušesu

Objektivni tinitus, torej šumenje, ki ga lahko slišijo tudi drugi, je navadno žilnega izvora in je utripajoč, redkeje pa ga lahko povzročajo nevrološke motnje. Možen vzrok te vrste šumenja je tudi razprta Evstahijeva cev.
Kdaj in kako si lahko pomagate sami?
Pri tinitusu je samopomoč zelo pomembna. Morda vam bo pomagalo, če boste vedeli, da je šumenje v ušesih pogosta motnja in da pogosto mine ali se izboljša samo od sebe. Lažje vam bo, če bodo vaš partner in drugi svojci razumeli, kaj občutite in kakšne težave vam šumenje povzroča. Zavedajte se, da tinitus pogosto mine ali se izboljša sam od sebe in da ni verjetno, da bi se stanje slabšalo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja