Florame roll-on aromaterapija - mirna glava, 5 mL

<strong>Florame roll-on aromaterapija - mirna glava je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo pomiriti svoj vsakdan in sprostiti glavo. <br></strong> Florame roll-on aromaterapija - mirna glava je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo pomiriti svoj vsakdan in sprostiti glavo.
8047 8047

Ocene in mnenja

Opis

Florame roll-on aromaterapija - mirna glava je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo pomiriti svoj vsakdan in sprostiti glavo.

Florame roll-on aromaterapija pomiri z prijetnimi svežimi notami peperminta skupaj z esenco kamilice. Obe esenci sta dopolnjeni s prijetno dišavo po grenivki.

Uporaba Florame roll-on aromaterapije

Nanesite na področje zapestja ali na predel senc. Prijetna eterična olja pričarajo prijetno vzdušje ter raznežijo vaše telo in duha.

Opozorilo: izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelka prav tako naj ne uporabljajo otroci pod 7 leti starosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pekoče uriniranje

Pekoče uriniranje pomeni boleče, pekoče ali ovirano uriniranje (lat. disuria). Gre za pogosto zdravstveno težavo, ki jo največkrat povzroča okužba sečil. Po pogostosti so te okužbe takoj za okužbami dihal. So ena najpogostejših okužb pri ženskah, saj polovica žensk preboli vsaj eno okužbo spodnjih sečil v svojem življenju, tretjina pa ima ponavljajoče okužbe. Pri moških postanejo pogostejše po 55. letu starosti zaradi benignega povečanja (hipertrofije) prostate. Pomembno je razlikovati med zapletenimi in nezapletenimi okužbami sečil.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja