Florame roll-on aromaterapija Energija, 5 mL

<strong>Florame roll-on aromaterapija Energija je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo čim več energije ter želijo pridobiti na vitalnosti in dobrem počutju. </strong> Florame roll-on aromaterapija Energija je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo čim več energije ter želijo pridobiti na vitalnosti in dobrem počutju.
442861 8087

Ocene in mnenja

Opis

Florame roll-on aromaterapija Energija je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo čim več energije ter želijo pridobiti na vitalnosti in dobrem počutju.

Florame roll-on aromaterapija s prijetnimi svežimi notami organskih 100 % eteričnih olj regenerira in izboljša splošno počutje. Esence naravnega eteričnega olja divjega origana, ki je pomešana s čarobnostjo ter osvežilnim vonjem peperminta ter prijetnim delovanjem ingverja pomiri ter stimulira delovanje vašega organizma.

Uporaba Florame roll-on aromaterapije

Nanesite na področje zapestja ter na predel senc. Prijetna eterična olja olajšajo neprijetnosti ter pripomorejo k regeneraciji energijskih nivojev.

Opozorilo: izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelka prav tako naj ne uporabljajo otroci pod 7 leti starosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Oko

Kako poteka spremljanje bolnika
z rdečim, vnetim ali solznim očesom? Ob koncu posveta z vašim zdravnikom boste dobili natančna navodila glede trajanja zdravljenja in eventualne kontrole v ambulanti družinske medicine. Posebej boste opozorjeni, da se v primeru vztrajanja simptomov ali celo poslabšanja, oglasite na kontrolo prej, kot je dogovorjeno. Priporočljivo je, da ste pozorni na negativne učinke zdravil, ne glede na to ali se uporabljajo lokalno ali sistemsko. Tudi v tem primeru boste dobili navodila, da se oglasite na predčasno kontrolo. Ponavadi že po 3-5 dneh uporabe predpisane terapije pride vsaj do delnega izboljšanja simptomov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja