Florame roll-on aromaterapija za po piku, 5 mL

<strong>Florame roll-on aromaterapija za po piku je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo pomiriti mesto vboda po neprijetnem piku žuželke.</strong> Florame roll-on aromaterapija za po piku je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo pomiriti mesto vboda po neprijetnem piku žuželke.
536687 8086

Ocene in mnenja

Opis

Florame roll-on aromaterapija za po piku je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo pomiriti mesto vboda po neprijetnem piku žuželke.

Florame roll-on aromaterapija pomiri s prijetnimi svežimi notami organskih 100 % eteričnih olj. Esenci sivke ter kamilice delujeta pomirjajoče, pripomoreta k hitri pomiritvi mesta vboda.

Uporaba Florame roll-on aromaterapije

Nanesite na področje vboda inssekta. Prijetna eterična olja olajšajo neprijetnost ter pripomorejo k lajšanju občutka dermalne neprijetnosti s svojim prijetnim ter nekoliko hladilnim učinkom.

Opozorilo: izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelka prav tako naj ne uporabljajo otroci pod 7 leti starosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Oko

Zdravila so lahko lokalna (kapljice, mazila, obkladki ... ; zdravstveni tehnik v vaši ambulanti družinske medicine vam bo pokazal, kako se ustrezno uporabljajo), lahko pa sistemska (tablete, kapsule itn.).

V določenih primerih je potrebno narediti mali operativni poseg (odstranitev tujka, odstranitev kožne spremembe, odstranitev benignih podkožnih sprememb), ki se bo delal v lokalni anesteziji (ponavadi pri of talmologu).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede