Florame roll-on aromaterapija za problematično kožo, 5 mL

<strong>Florame roll-on aromaterapija za problematično kožo je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo izboljšati videz kože.</strong> Florame roll-on aromaterapija za problematično kožo je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo izboljšati videz kože.
10462 10462

Ocene in mnenja

Opis

Florame roll-on aromaterapija za problematično kožo je žepni roll-on nanašalec, namenjen vsem, ki želijo izboljšati videz kože.

Florame roll-on aromaterapija s prijetnimi svežimi notami organskih 100 % eteričnih olj regenerira ter globinsko očisti. Esence naravnega eteričnega olja čajevca, sivke ter palmarose delujejo pomirjajoče, pripomorejo k hitri pomiritvi dermisa.

Uporaba Florame roll-on aromaterapije

Nanesite na področje kože, kjer je koža problematična. Prijetna eterična olja olajšajo neprijetnosti ter pripomorejo kr egeneraciji le-teh s svojim prijetnim učinkom.

Opozorilo: izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelka prav tako naj ne uporabljajo otroci pod 7 leti starosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje sečnice

Kaj lahko prizadeti sami storijo? Priporočljivo je, da se vsako vnetje sečnice pravočasno zdravniško oskrbi.

Če so vnetje povzročile glivice, so potrebni določeni postopki, da se glive uniči: spodnje perilo, pižama ali spalne srajca in brisače se morajo dnevno menjavati. Menjati je treba tudi posteljnino. Oblačila naj se po možnosti prekuhajo, da se povzročitelji uničijo; če oblačil ni mogoče prekuhati ali niso obstojna pri visokih temperaturah, je v lekarni na voljo pralni prašek, ki vsebuje fungicidno sredstvo, in je primeren za pranje vseh vrst oblačil pri različnih temperaturah.

Treba je popiti veliko tekočine, da se povzročitelji odplaknejo iz telesa; dnevno naj bi spili od tri do štiri litre tekočine, priporočljiva pa sta voda in čaj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja