Florame šentjanževka rastlinsko olje, 50 mL

<strong>Florame šentjanževka rastlinsko olje je visoko kvalitetno olje in združuje lastnosti olivnega rastlinskega olja ter olja šentjanževkinih cvetov. </strong> Florame šentjanževka rastlinsko olje je visoko kvalitetno olje in združuje lastnosti olivnega rastlinskega olja ter olja šentjanževkinih cvetov.
8050 8050

Ocene in mnenja

Opis

Florame šentjanževka rastlinsko olje je visoko kvalitetno olje in združuje lastnosti olivnega rastlinskega olja ter olja šentjanževkinih cvetov.

Šentjanževkino 100 % kvalitetno olje je primerno za nego kože, ki je iritirana ter prekomerno občutljiva. Če uporalbjate olje za kožo dojenčka je najbolje, da le-tega razredčite v drugem olju.

Na splošno o Florame oljih

Čista ekološka rastlinska olja za nego kože obraza in telesa. Lahko se med sabo mešajo, uporabljajo samostojno ali služijo kot osnovno olje kateremu se lahko dodajajo eterična olja po želji. V primeru, da se uporabljajo za nego obraza samostojno se pred nanosom priporoča uporaba hidrolata ali cvetne vode. Olja so v stekleni embalaži na pumpico.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pekoče uriniranje

Zakaj pride do pekočega uriniranja?
Sečila sestavljajo ledvici, sečevoda, secm mehur in sečnica, skozi katero odvajamo urin. Vnetje nastopi, ko se bakterije namnožijo, vstopijo v sečnico in potujejo navzgor proti sečnemu mehurju. Urin normalno izplavlja bakterije iz sečnega mehurja, če pa se le-te množijo hitreje, kot odstranjujejo, in se lepijo na steno sečnega mehurja, nastane vnetje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja