Florame tekoče milo verbena, 500 mL

<strong>Florame tekoče milo verbena je obogateno z eteričnim oljem prijetno dišeče verbene.</strong> Florame tekoče milo verbena je obogateno z eteričnim oljem prijetno dišeče verbene.
8080 8080

Ocene in mnenja

Opis

Florame tekoče milo verbena je obogateno z eteričnim oljem prijetno dišeče verbene.

BREZ PARABENA • BREZ PARFUMA • BREZ UMETNIH BARVIL NI TESTIRANO NA ŽIVALIH

Delikatno odišavljen, mehak in se zelo hitro vpije v kožo. Losjon za telo je obogaten z bio eteričnim oljem borovih iglic, z lastnostjo dovajanja kisika koži. Idealna nega za celotno družino. Koža postane bogato navlažena in mehka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Oko

Gotovo je umestna pripomba, da v času izraženih simptomov ne uporabljajte očesne kozmetike, zlasti črtal za oči in maskare drugih oseb. Prav tako ne uporabljajte kontaktnih leč, ker se težave samo še poslabšajo. Bolje je, da v tem času nosite očala, dokler se oko ne umiri. Za preprečitev nelagodnega občutka pri bakterijskem ali virusnem vnet ju si pokrijte oči s toplimi obkladki za 5 do 10 minut, tri do štirikrat dnevno. Prav tako si lahko pri nastanku ječmenčka (lat. hordeolum), ki predstavlja okužbo ene ali več žlez na robu veke ali pod njo, sami pomagate z uporabo toplih obkladkov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja