Florame toaletna vodica sijoča vrtnica, 50 mL

Florame toaletna vodica Dotik vrtnice ima delikaten vonj po cvetovih Rose Damascene, katere eterično olje je uporabljeno za izdelavo toaletne vodice. Florame toaletna vodica Dotik vrtnice ima delikaten vonj po cvetovih Rose Damascene, katere eterično olje je uporabljeno za izdelavo toaletne vodice.
8108 8108

Ocene in mnenja

Opis

Florame toaletna vodica sijoča vrtnica ima delikaten vonj po cvetovih Rose Damascene, katere eterično olje je uporabljeno za izdelavo toaletne vodice. Za osnovo je uporabljeno eterično olje vrtnice, kateremu je dodano eterično olje sladke pomaranče, jagodnika in ekstrakt vanilje. Nastane delikatna in sladka aroma. Eterična olja imajo bistveno čistejšo in intenzivnejšo aromo kot večina konvencionalnih dišav. Na koži, toaletna vodica dotik vrtnice deluje komplementarno skupaj z feromoni, ki jih proizvaja telo.

TOALETNA VODICA sijoča vrtnica JE PRIMERNA ZA ŽENSKE

Florame toaletna vodica absolut vanilja ima Ecocert bio certifikat. Sestavine so 100% naravne in 82,7% iz biološke pridelave.

EcoCert jamči:

* izdelek ni testiran na živalih

* je izdelan brez petrokemičnih sestavin

* minimum 95% vseh uporabljenih sestavin je naravnih

* minimum 95% rastlin je iz biološke pridelave

* ne vsebuje umetnih barvil ali dišav

* ne vsebuje parabenov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pekoče uriniranje

Kako poteka spremljanje bolnika s pekočim uriniranjem?
V primeru okužbe naroči zdravnik bolniku kontrolni pregled v nekaj dneh (npr. čez teden dni po začetku jemanja antibiotika pri bakterijskem cistitisu), če se stanje ne izboljša. Če bolnika z nezapleteno okužbo sečil spremlja izključno zdravnik družinske medicine, je včasih bolnika z zapleteno okužbo sečil potrebno napotiti k urologu zaradi nadaljnjih preiskavo morebitnem drugotnem vzroku za okužbo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja