Florame vlažilna maska za obraz vodna lilija, 75 mL

<strong>Florame vlažilna maska za obraz vodna lilija je globinsko vlažilna nega, namenjena vsem tistim osebam z zelo suho kožo obraza. <br></strong> Florame vlažilna maska za obraz vodna lilija je globinsko vlažilna nega, namenjena vsem tistim osebam z zelo suho kožo obraza.
597074 8060

Ocene in mnenja

Opis

Florame vlažilna maska za obraz vodna lilija je globinsko vlažilna nega, namenjena vsem tistim osebam z zelo suho kožo obraza.

Florame vlažilna maska podari vašemu obrazu intenzvno vodno vlaženje (vodno kopel) in pripomore k regeneraciji barierne zaščite. Vlažilna maska tako vsebuje vlažilni kompleks, ki bazira na vsebnosti aloe verinega gela ter vsebnosti maščobnih kislin.

Maščobne kisline so pridoljene iz rastlinskih fragmentov.

Ker kozmetičen izdelek Florame vsebuje aloe verin ekstrakt le-ta tvori protektivno zaščitno plast.

Florame vlažilna maska tonificira površino kože obraza ter ob enem pripomore k razbarvanju kože obraza ter morebitnih temnejših lis.

Uporaba Florame vlažilne maske

Masko uporabite enkrat do maksimalno dva krat tedensko. Masko nanesite previdno in nežno na želeno površino kože obraza - izogibajte se predelom oči in očesne sluznice. Masko oustite delovati od 5 do 15 minut, nakar masko temeljito izperite s površine kože obraza s toplo vodo.
Kožo nato posušite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nenadna izguba sluha

Gluhost je stanje, pri katerem človek zvoka ne sliši in ga ne more posnemati oziroma ponoviti, tako da socialni stik z njim ni mogoč. Naglušnost pa je stanje, pri katerem je zaznavanje zvoka nepravilno ali pomanjkljivo, socialni stik s takim človekom je mogoč, vendar otežen.

Nenadna oglušelost se lahko pojavi kot popolna izguba sluha ali kot zmanjšanje sluha, po navadi na enem ušesu. Nenadno izgubo sluha pogosto spremlja šumenje v ušesih, redkeje tudi vrtoglavica. Na temelju številnih študij so ugotovili, da se v večini takšnih' primerov sluh opomore sam od sebe (spontana ozdravitev), vendar ne moremo predvideti pri kateri osebi se bo to zgodilo, zato zdravimo vse.

Kadar govorimo o nenadni izgubi sluha, se le-ta pojavi nenadoma v času nekaj minut oziroma ur ali pa v roku največ treh dni. Nenadna izguba sluha je nujno stanje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Florame kozmetika Florame kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja