Florapax mikroorganizmi, 16 kapsul

<p>Florapax mikroorganizmi je prehransko dopolnilo z mikroorganizmi in je kompleks živih mikroorganizmov, ki so prisotni tudi v črevesni mikrobioti.</p>

Florapax mikroorganizmi je prehransko dopolnilo z mikroorganizmi in je kompleks živih mikroorganizmov, ki so prisotni tudi v črevesni mikrobioti.

534293 6924

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Florapax mikroorganizmi je prehransko dopolnilo je kompleks živih mikroorganizmov, ki so prisotni tudi v črevesni mikrobioti.

Florapax vsebuje 4 različne bakterijske kulture, ki so:

Lactobacillus acidophilus (La-14),

Bifidobacterium lactis (BI-04),

Lactobacillus plantarum (Lp-115),

Bifidobacterium breve (Bb-03).

Več o delovanju posamičnih bakteriskih kultur lahko preverite na gornji povezavi. 2 kapsuli, kar predstavlja normalen odmerek prehranskega dopolnila pri odrasli osebi vsebuje kar 8 milijard liofiliziranih bakterijskih kultur. Prehransko dopolnilo nadomešča vsebnost bakterij v prebavnem traktu. To je še posebej pomembno v primeru jemanja antibiotikov, ko je bakterijska flora porušena.

Uporaba Florapax dopolnila

Otroci med 3 do 6 leti starosti: odmerjanje naj bo po 1 kapsulo na dan

Otroci nad 6 leti starosti oz. odrasli: odmerjanje naj bo po 2 kapsuli na dan (odmerek razporedite tekom celotnega dne).

Prehransko dopolnilo z bakterijskimi kulturami jemljite 8 dni, lahko pa tudi dlje časa. Le tako boste dosegli popolno nadomeščanje bakterij prebavnega trakta.

Pomni: pri odraslem človeku bakterijske kulture v prebavnem traktu predstavljajo skoraj 1 kg telesne teže. Bakterije so za normalno delovanje prebavnega trakta izrednega pomena. Z bakterijami živimo v sožitju, zato je raznolikost le-teh zelo pomembna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Servier Servier
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov