Foltene AKCIJSKI komplet za trepalnice in nohte

Foltene AKCIJSKI  komplet za trepalnice in nohte. Foltene AKCIJSKI  komplet za trepalnice in nohte.
548162 4784

Ocene in mnenja

Opis

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

HRBTENICA
Hrbtenica ima štiri naravne krivulje, ki morajo biti rahlo ukrivljene in pokončne in ki omogočajo najugodnejše delovanje ter preprečujejo obremenjevanje mišic in sklepov. Če hrbtenica ni ne rahlo ukrivljena ne pokončna, se lahko pojavi cela vrsta težav. Najpogostejše bolezenske nepravilnosti so kifoza, lordoza, ploski hrbet, sedlasti hrbet (hiperlordoza) in skolioza.

Če boste ugotavljali, ali je vaša drža nepravilna, in se odločali za zdravljenje, je najbolje, da poiščete pomoč. Posvetujte se s strokovnjakom, na primer z osteopatom, kiropraktikom, fizioterapevtom, učiteljem joge ali Alexandrove tehnike.

Kifoza pomeni pretirano ukrivljenost hrbtenice navzven in navznoter: zgornji (torakalni oziroma prsni) del hrbtenice je pretirano ukrivljen navzven, kar navadno povzroča okrogla ramena, ploski prsni koš in podaljšan vrat.

Hrbtne mišice so ene največjih in najdejavnejših mišic v telesu in, poleg hrbteničnih, tudi ene najboij bolečih, kadar so preobremenjene in se pojavijo težave.

Bridkost bolečin v hrbtu prej ali slej izkusi večina ljudi. Naravno zdravijenje lahko pomaga preprečevati in lajšati bolečine. Če so težave povezane z držo, je najboije, da se po nasvet zatečete k strokovnjaku.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Foltene Pharma Foltene Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja