Foltene PHARMA - Nega za nohte, 10 mL

Izdelek, namenjen krhkim, suhim in poškodovanim nohtom. Izdelek, namenjen krhkim, suhim in poškodovanim nohtom.
568597 3420

Ocene in mnenja

Opis

Intenzivna nega za poškodovane, suhe in krhke nohte, ki se radi plastijo in lomijo. Stimulira njihovo naravno rast in prožnost  ter ohranja njihov naravni lipidni sloj, zaradi katerega se nohzi svetijo.

Delovanje

Tricalgoxyl®, polisaharidni kompleks iz morskih alg, stimulira naravno rast nohtov , jih krepi in regenerira.
Alantoin in ekstrakt sto listne vrtnice pomagata pri ohranjanju naravne prožnosti nohtov ter ohranjata njihov naravni lipidni sloj ter sijaj.

Uporaba

Dnevno nanesite na nohte. Če so nohti lakirani, nanesite ob korenu in na ob nohtno kožico. Foltene Pharma za poškodovane nohte je idealna pomoč pri regeneriranju nohtov, ki so bili prizadeti zaradi lakiranja, umetnih nohtov in gelov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke - sodobna spoznanja o prehrani

V Sloveniji ostane mati doma z otrokom eno leto od začetka porodniškega dopusta. V tem času prejema polno denarno nadomestilo, če je bila predhodno zaposlena v rednem delavnem razmerju, sicer ji denarno pomoč daje država.

V drugih evropskih državah imajo polno zaposlene ženske pravico do le nekajmesečne odsotnosti z dela. Zato mami, ki še doji, po zakonu pripada odmor za dojenje. Če stanuje blizu službe, gre lahko tudi domov. Druga možnost pa je, da mleko izčrpa, ga shrani v Wadilniku in potem v hladilni torbi odnese domov.

Do konca 6. meseca bo vaš otrok povsem zadovoljen zgolj z vašim mlekom. In tudi potreboval ne bo ničesar drugega. Tako dolgo izključno dojenje je smiselno in prihrani tako vam kot vašemu otroku treben stres. Otrokova prebavila pa v tem obdobju že dozorijo.
Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Foltene Pharma Foltene Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja