Foltene regenerativni balzam za zaščito las, 150 mL

Foltene regenerativni balzam je namenjen negi inzaščiti vaših las, ki so pusti ter jim primankuje vitalnosti. Foltene regenerativni balzam je namenjen negi inzaščiti vaših las, ki so pusti ter jim primankuje vitalnosti.
515086 3425

Ocene in mnenja

Opis

Foltene regenerativni balzam je namenjen negi inzaščiti vaših las, ki so pusti ter jim primankuje vitalnosti.

Prednosti Foltene regenerativnega balzama

- hrani lase, ki so utrujeni in neprivlačni na izgled
- staranje las ter posledično prekomerno izpadanje je upočasnjeno
- razcepljenost las je zmanjšana
- suhi lasje ne bodo več problem

Foltene regenerativni balzam je nežna emulzijska mešanica prilagojena za vsestransko nego las in lasišča. Uporabljajte jo predvsem pri laseh, ki so izčrpani in vidno utrujeni od vsakodnevnega stresa, onesnaženja okolja ter tudi vpliva UV žarkov.

Ta formula je sedaj obogatena s ceramidnimi komponentami, negovalnim oljem jojobe ter aloe vero, ki deluje regenerativno ter globinsko. Vitamin E je poznan kot močno antioksidativen vitamin, ki zaščiti pred delovanjem radikalov. Rezultat uporabe Foltene regenerativnega balzama so lepi, vitalni, nerazcepljeni.

Uporaba Foltene regenerativnega balzama

Balzam nanesite na predhodno dodobra umite ter očiščene lase, balzam pustite delovati na površini nekaj minut, da deluje nakar ga odstranite s toplo vodo. Balzam lahko uporabljate vsakodnevno, še posebej, če je vaše lasišče atopično ter zelo suho.

Sestavine Foltene regenerativnega balzama

voda, cetearilni alkohol, cetrimonijev klorid, ciklopentasiloksan, PEG dimetikon, gel Avoe Barbadensis, tokoferil acetat - derivat  vitamina E, dodatek parumskega sredstva, metil-, etil-, butil-, propil-paraben, imidazolidil urea, metilkloroizotiazolinon, limonen, linalol, citronska kislina, natrijev poliakrilat

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Včasih predpisujejo tudi kortikosteroide zaradi njihovega protivnetnega delovanja.

Omenjena zdravila delujejo samo na proste oblike (tahizoite) parazitov, ne pa na tkivne ciste. Zavedati se je treba, da pri zdravljenju vrednosti protiteles oziroma titri ne padejo vedno takoj, lahko ostanejo dalj časa nespremenjeni. Zato jih samih ne moremo kar preprosto upoštevati kot merilo uspeha ali neuspeha zdravljenja; vedno je treba upoštevati tudi celotno klinično sliko bolnika (Logar, 1986, Fernandez-Martin in sod., 1991, Canessa in sod., 1992, Montoya in Remington, 2008).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Foltene Pharma Foltene Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja