Francesca ricinusovo olje, 100 mL

Francesca ricinusovo olje je povsem naravno kozmetično olje, pripravljeno s hladnim stiskanjem in obogateno z negovalnimi maščobnimi kislinami. Francesca ricinusovo olje je povsem naravno kozmetično olje, pripravljeno s hladnim stiskanjem in obogateno z negovalnimi maščobnimi kislinami.
933554 25034

Ocene in mnenja

Opis

Francesca ricinusovo olje je povsem naravno kozmetično olje, pripravljeno s hladnim stiskanjem in obogateno z negovalnimi maščobnimi kislinami.

Ricinusovo olje je primerno za štvilne kozmetične protokole in negovanja.

Tako lahko olje uporabljate z namenom negovanja as in lasišča, prav tako je še kako primerno za krepljenje nohtov in lasnih konic ter celo za podaljševanje trepalnic in njihovo regeneracijo. Pri redni uporabi olja se izboljša izgled kože, njena hidracija je izboljšana, same lasne korenine pa so izboljšane.

Prednost ricinusovega olje je tudi ta, da je olje hladno stiskano kar pomeni, da ne izgublja svoje naravne lastnosti - oziroma predvsem svoje kakovosti.

Uporaba ricinusovega olja

Nanesite majhno kolčino olja na površino kože, na konce las, na predele nohtov, na obnohtno kožico ter prijetno negujte omenjene predele.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Encian Encian
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov