Fresubin Original z okusom breskve, 4 x 200 mL

Fresubin energijska pijača je primerna kot prehransko dopolnilo ali kot edini vir prehrane za bolnike, pri katerih obstaja nevarnost podhranjenosti, zlasti tistih z visokimi energijskimi potrebami. Fresubin energijska pijača je primerna kot prehransko dopolnilo ali kot edini vir prehrane za bolnike, pri katerih obstaja nevarnost podhranjenosti, zlasti tistih z visokimi energijskimi potrebami.
276111 17594

Ocene in mnenja

Opis

Fresubin Original z okusom breskve je tekoča beljakovinska pijača, ki se lahko uporablja pri bolnikih, ki potrebujejo posebej urejeno prehrano s povečano vsebnostjo beljakovin.

ODMEREK

Odmerjanje je treba preračunati glede na zahteve vsakega posameznika. Določi jih klinični zdravnik ali dietetik glede na zahteve posameznika.

VSEBUJE:

Energijski napitek, ki vsebuje proteine (mlečni in sojini proteini), rastlinsko olje, ogljikove hidrate, minerale in elemente v sledovih.

SKLADIŠČENJE
Hraniti na hladnem mestu, ne shranjujte nad 25°C.
Hranjenje največ 24 ur v hladilniku po odprtju izdelka.

Ne vsebuje laktoze in glutena.
Ni primerno za parenteralno uporabo.
Ni primerno za dojenčke, mlajše od enega leta
Ni primerno kot edini vir prehrane

Rok uporabnosti
12 mesecev od datuma proizvodnje.

VARNOSTNI UKREPI
Se sme uporabiti le pod zdravniškim nadzorom.
Uporabljajte previdno pri otrocih, mlajših od 5 let.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Kaj ponuja izobrazba

Pogosto se šele po šolanju zavemo, kakšno svobodo nam daje izobrazba. Z njo se lahko potegujemo za dobro plačana delovna mesta in nam ni treba skrbeti, kako bomo plačali osnovne življenjske potrebščine, kot so streha nad glavo, hrana in oblačila. Izobrazba nam daje moč in neodvisnost, tako fmančno kot tudi čustveno in intelektualno. Le svoji izobrazbi se lahko zahvalim, da sem se lahko odločala po svojih željah in svobodno izražala mnenja. Z izobrazbo in prihranki si lahko tudi privoščimo, da v težkih življenjskih obdobjih za nekaj časa izprežemo. Prav tako se laže spopadam o s težavami, poiščemo rešitve in hitreje opravimo svoje delo v službi, skupnosti in družbenem življenju.

Domači študijski kotiček

Učenje je pomembno, česar naj se zaveda tudi tvoja družina. Če le domače razmere to dopuščajo, poskrbi za dobre učne pogoje.

• Miren prostor: za vsakodnevno večurno učenje potrebuješ svojo sobo ali vsaj miren kotiček, ki naj bo udoben in primerno ogrevan. Ta prostor bo verjetno tudi tvoja soba in drugi člani družine se morajo zavedati, da pripada tebi in da te med učenjem ne smejo motiti.

• Primerno pohištvo: potrebuješ vsaj osnovno pohištvo, kot je pisaina miza, nekaj predalov za zvezke in ostale potrebščine ter nekaj knjižnih polic.

• Dobra namizna svetilka in udoben stol s primernim naslonjalom.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fresenius AG Fresenius AG
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja