Frezyderm Colic Relief masažni gel za umirjanje kolik, 100 mL

Brezvodni gel, ki pomaga umiriti dojenčke, ki trpijo zaradi kolik. Brez zdravil, parabenov, barvil in brez konzervansov. Brezvodni gel, ki pomaga umiriti dojenčke, ki trpijo zaradi kolik. Brez zdravil, parabenov, barvil in brez konzervansov.
929221 28318

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Brezvodni gel, ki pomaga umiriti dojenčke, ki trpijo zaradi kolik. Brez zdravil, parabenov, barvil in brez konzervansov.  


Brezvodni gel, ki pomaga ublažiti kolike dojenčkov. S skrbno izbrano kombinacijo glicerina in mehčalnih mandljevih olj, žajblja in kamilice ustvarja nežni vlažilni film, ki v kombinaciji z blago masažo trebuha otroka krepi učinek preprostega trenja za hitrejše olajšanje. Povečuje topično temperaturo kože, da olajša bolečino.
Primeren za homeopatijo.

PRIMERNO ZA

Dojenčke od rojstva.

UPORABA

Nanesite gel za umirjanje kolik na trebuh dojenčka. Nežno potegnite z dlanjo po trebuhu navzdol od 5- do 6-krat. Upognite otrokova kolena za nekaj sekund proti prsim, da se olajšajo plini in nadaljujte z nežno masažo v smeri urinega kazalca. Ponovite zgornje korake tolikokrat, kot je potrebno.
Posebni nasvet:  Masaža je priporočljiva v času, ko je otrok miren.

DELOVANJE/AKTIVNE SESTAVINE

Mehčalna olja mandljev, žajblja in kamilice: Takojšnje olajšanje
Ta olja imajo visoko molekulsko maso in so vmešana v glicerol, da preprečijo absorpcijo in zmanjšajo možnost kontaktne alergije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: FrezyDerm FrezyDerm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov