Fruit of the Earth krema za nego suhe kože, s kakavovim maslom, 113 g

Kožo nežno obnavlja, aloe vera gel pa obnavlja najgloblje plasti kože. Kožo nežno obnavlja, aloe vera gel pa obnavlja najgloblje plasti kože.
208191 2302

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Miha **** 13. 05. 2017 18:41
Odlično! Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Krema s kakavovim maslom
Bogata regenerativna krema, izdelana na osnovi čistega kakavovega
masla, aloe vere, z dodatkom vitamina E, olja pšeničnih kalčkov in sončničnih
semen. Ščiti in neguje izsušeno kožo ter jo globinsko navlaži.Primerna za nego po sončenju in za zaščito v vetrovnem ali hladnem vremenu.
 
Vsebina: 113 g
Izdelek ni testiran na živalih!

Priloge

Dodatni opis

Krema vsebuje najučinkovitejše naravne blažilne snovi za nego suhe kože: kakavovo maslo, aloe vero, vitamin E, žitne kalčke, olje sončničnih semen. Kakavovo maslo (Cocoa butter) kožo ščiti in krepi njeno obrambno sposobnost. Dragocena rastlinska olja pšeničnih kalčkov kožo nežno obnavljajo, aloe vera gel pa obnavlja najgloblje plasti kože. Rezultat: Koža postane vlažna in prožna. Izdelek ni preizkušen na živalih. 

Sestavine: Water, mineral oil, cocoa butter, cetyl alcohol, glycerin, stearic acid, aloe vera gel, tocopheryl acetate (vitamin e), wheat germ oil, sunflower seed oil, retinyl palmitate (vitamin a), propylene glycol, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, Triethanolamine, sodium lauryl sulfate, carbomer 934, dimethicone, fragnance, FD&C Yellow#6, FD&C Yellow #5.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srbeča in pekoča nožnica

Katere so najpogostejše diagnoze ob srbeči in pekoči nožnici?
Bakterijska vaginoza

Bakterijska vaginoza je vnetje nožnice, ki ga povzročajo predvsem anaerobne bakterije. Najpogostejši povzročitelji so Gardnerella vaginalis, Bacteroides spp., Mobiluncus spp. in Mycoplasma hominis. Anaerobne bakterije so sicer lahko v manjšem deležu normalno prisotne v nožnici. Povoda za spremembo v sestavi nožnične flore in razrast anaerobov še niso pojasnili v celoti, znani pa so rizični dejavniki. To so nosečnost, uporaba materničnega vložka in pretirano umivanje. Bakterijska vaginoza je najpogostejši vzrok za nenormalni nožnični izcedek pri ženski v rodni dobi in je odgovorna za prisotnost nožničnih simptomov v kar 40-50%.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fruit of the earth Fruit of the earth
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja