x
Vse kategorije
Fungino medicinski pripomoček proti mikozam, 20 mL
Fungino medicinski pripomoček proti mikozam, 20 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Fungino medicinski pripomoček proti mikozam, 20 mL

Proizvajalec: Phyto Garda
Fungino medicinski pripomoček proti mikozam je priročno pršilo, ki na naraven način pripomore k zdravljenju najrazličnejših mikoz.
Cena: 19,50 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Fungino medicinski pripomoček proti mikozam je priročno pršilo, ki na naraven način pripomore k zdravljenju najrazličnejših mikoz. Tako je s pomočjo tega inovativnega pršila Fungino moč pozdraviti porumenele nohte, posledično tudi izpadanje nohtnega tkiva ter njihovo regeneracijo; tudi gubanje keratinoznega tkiva je večkrat posledica prav različnih mikoznih obolenj.

Fungino se nanaša neposredno na obolelo področje okuženosti, njegova sestava pa omohoča zniževanje pH sistema, kjer se določene mikoe nahajajo ter jih terminira. Fungino pršilo tako naredi mikro klimo, ki ni ugodna zarast in razvj glivičnih obolenj vseh vrst.

Fungino pršilo je za razliko od nekaterih protimikotičnih mazil mogoče uporabiti tudi preventivno, še posebej po izpostavitvi kopalnim vodam (plavalni bazeni, garderobe, telovadnice ipd), ki spodbuja rast in razmnoževanje glivic.

Uporaba Fungino pršila

Pred nanosom Fungino pršila je potrebno poskrbeti, da v celoti odstranite vse nečistoče ali lak na površini nohta. Le tako boste poskrbeli, da bo prehod učinkovin Fungino pršila kar se da popolen.

Fungino tekočino razpršite po celi površini nohta dvakrat na dan oziroma po potrebi. Sam dizajn aplikatorja je takšen, da je tekočino moč razpršiti tudi pod sam noht, kar je izrednega pomena.
Pazite, da ne boste imeli mokrih nohtov 1 uro pred uporabo. Priporočamo aplikacijo pršila pred spanjem. Postopek aplikacije po želji ponovite zjutraj.

Fungino pršilo uporabljajte tako dolgo, dokler se okužba z mikozami ne izboljša oziroma v celoti pozdravi. Le do konca pozdravljena okužba zagotavlja, da se obolenje ne bo ponovilo.
Rezultate zdravljenja lahko opazujete na novo zraslem nohtu.

Opozorila ob uporabi Fungino pršila

Izdelek je primeren za dermalno uporabo oziroma uporabo na nepoškodovanih površinah telesa ter nohtih. Izdelek ni primeren za peroralno uporabo, ali uporabo na poškodovanih površinah.

Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na katerokoli od sestavin.
Ne vdihavajte, izogibajte se stika z očmi in sluznicami.

Če omenjena mesta pridejo v stik z izdelkom, temeljito sperite z obilo čiste vode.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.