Galex jegličev sirup - otroški, 150 mL

Galex jegličev otroški sirup je prehransko dopolnilo, ki je oplemeniteno z ekstraktom jegliča, navadnega grenkega komarčka in ozkolistnega trpotca, ki imajo blagodejen vpliv na mlad otroški organizem ter predvsem na dihalni sistem. Galex jegličev otroški sirup je prehransko dopolnilo, ki je oplemeniteno z ekstraktom jegliča, navadnega grenkega komarčka in ozkolistnega trpotca, ki imajo blagodejen vpliv na mlad otroški organizem ter predvsem na dihalni sistem.
932736 31371

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Galex jegličev otroški sirup je prehransko dopolnilo, ki je oplemeniteno z ekstraktom jegliča, navadnega grenkega komarčka in ozkolistnega trpotca, ki imajo blagodejen vpliv na mlad otroški organizem ter predvsem na dihalni sistem.

Sestavine jegličevega sirupa delujejo med seboj sinergistično in tako pripomorejo k reševanju dihalnih porblemov in zapletov vašega otroka.

Jegličev sirup je slajen s sladilom - vsebuje namreč saharozo.

Uporaba Galex jegličevega sirupa

Sirup je primeren tako za otroke kot tudi za starejše osebe.

Otroci od četrtega leta starosti dalje: odmerjanje naj bo 3 krat po 1 žličko ali 5 mL sirupa na dan.

Otroci od 1. do 4. leta starosti: odmerjajte po 2.5 mL do 5 mL ali pol do ene  majhne žlice po 2-3 krat na dan.

Sestavine prehranskega dodatka Galex jegličev sirup

Sestavine so podane na 5 mL jegličevega sirupa.

  • 60 mg korenin jegliča
  • 250 mg ozkolistnega trpotca oziroma njegovih korenin
  • 60 mg izvlečka korenin grenkega avadnega komarčkae

Opozorila ob uporabi jegličevega sirupa

Ne uživajte prekomernih količin, saj ima lahko pretirano uživanje tega prehranskega dodatka odvajalni učinek na organizem.

Jegličev sirup naj se uporablja in uživa v okviru pestre in raznovrstne prehrane. Izdelek naj se shanjuje tako, da bo nedosegljiv otrokom.

Z vsako žličko jegličevega sirupa odmerite tudi cca. 3.8 grama saharoze. Odmerjanje naj bo zaradi stranskih učinkov - predvsem odvajalnega učinka, v skladu z navodili za uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Slabokrvnost

Kako si lahko pri slabokrvnosti pomagate sami?
Slabokrvnosti ne moremo zdraviti brez ustreznih zdravil, seveda pa je potrebno uživati hrano bogato z železom in vitaminom C, ki pospešuje absorpcijo železa iz prebavil. O dodatkih k prehrani pa morajo razmisliti tudi ljudje, ki so se odločili za vegetarijansko prehrano, zlasti vegani, ki so iz svoje prehrane povsem izključili prav vsa živila živalskega izvora.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Galex Galex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov